powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2008

Σταυρόλεξο!


Από τα πιο δύσκολες μέρες για προβλέψεις και πονταρίσματα είναι το σημερινό Σάββατο. Εμείς καλούμαστε να ... σταυρολύσουμε τους αγώνες που υπάρχουν και να οδηγηθούμε στο ταμείο. Σίγουρα, από το κουπόνι ξεχωρίζει η επιστροφή του Γερμανικού πρωταθλήματος μετά από ένα μήνα διακοπής. Χτες, στην πρεμιέρα η Μπάγερν επικράτησε 2-1 εκτός έδρας επί της Χάνσα Ροστόκ. Το τοπίο είναι αρκετά θολό, τα ροστερ των ομάδων έχουν αλλάξει αρκετά και το διάστημα της αγωνιστικής απραξίας είναι μεγάλο. Γι' αυτους τους λόγους, δεν θα ασχοληθώ αυτό το Σ/Κ με Γερμανία.

Μεταβαίνω στο αγαπημένο μου αγγλικό πρωτάθλημα και στην αναμέτρηση Μπέρμιγχαμ - Ντέρμπι (17:00). Μεσοβδόμαδα, είχα ποντάρει στο over 2.5 goals τους γηπεδούχους με αντίπαλο την Σάντερλαντ αλλά δεν δικαιώθηκα (2-0). Παρόλα αυτά, οι δύο επιθετικοί που αποκτήθηκαν, Ζαράτε και Μακφάντεν έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και θα προσφέρουν λύσεις στον Μακλίς. Και οι δύο λογικά θα βρεθούν στην βασική ενδεκάδα. Στην Ντέρμπι, σύμφωνα και με τις δηλώσεις του προπονητή της Πολ Τζιούελ, έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα του υποβιβασμού και θα κατέβουν να αγωνιστούν στα εναπομείναντα ματς χωρίς άγχος. Κατά την μεταγραφική περίοδο αποκτήθηκαν έμπειροι παίκτες (Στάμπς, Κάρολ, Ρομπέρ) που μπορούν να σταθούν στην κατηγορία. Βάση αυτών στοιχείων οδηγούμαι στο over 2.5 goals με απόδοση 2.18 και ποντάρω 20 ευρώ.

Μένω στο νησί και πηγαίνω στον αγώνα Ρέντινγκ-Μπόλτον (17:00). Οι φιλοξενούμενοι μετά και την πώληση του Ανελκά έχουν αποδυναμωθεί αισθητά ενώ αναμένουν την επιστροφή του Ντιουφ από την Αφρική και το Κόπα Άφρικα. Δύσκολα, πάντως θα προλάβει το σημερινό ματς. Το επιθετικό πρόβλημα της ομάδας είναι έντονο γι' αυτό και αποκτήθηκε δανεικός από την Σαουθάμπτον ο 29χρονος πολωνός Ράσιακ. Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι μετράνε δύο σημαντικές επιστροφές των επιθετικών Κίτσον και Λονγκ. Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες έχουν την ίδια βαθμολογική συγκομιδή (22). Θα στηρίξω την καλή έδρα της Ρέντινγκ με 6 νίκες σε 11 ματς. 1 με απόδοση 2.18 και σπρώχνω άλλα 20 ευρώ.

Τέλος, οι αγώνες για το ελληνικό πρωτάθλημα (Λεβαδειακός-Λάρισα, Ατρόμητος-Ξάνθη) είναι αρκετά αμφίρροποι και καλύτερα να τους αποφύγετε, ενώ στην Ισπανία οι δύο αναμετρήσεις μου είναι αδιάφορες... Τα λέμε αύριο. ΒΥΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: