powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

Μια όμορφη ομάδα!

Οι ωραίες γυναικείες παρουσίες, όπως οι κυρίες στην φωτογραφία, συμπληρώνουν εδώ και χρόνια το όμορφο επιθετικό ποδόσφαιρο που χαρακτηρίζει την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Η φετινή χρονιά για τον Πανιώνιο ξεκινά με όνειρα για μια καλή πορεία, υψηλό ανταγωνισμό για μια θέση στα ευρωπαϊκά σαλόνια αλλά και αβεβαιότητα στο διοικητικό τοπίο της ομάδας. Άγνωστη παραμένει η κατάληξη του αγωνιστικού σκέλους της ομάδας...

Στην Λιβαδειά, ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Superleague (19:00, Novasports 2). Η ομάδα του κ. Κομπότη φαντάζει αποδυναμωμένη σε σχέση με το ρόστερ που είχε τα προηγούμενα χρόνια. Δύσκολο το έργο του coach Βούκοτιτς που δεν θα έχει στην διάθεσή του ποιοτικό παίκτη όπως ο Λεονάρντο να βοηθήσει την ομάδα στα δύσκολα παιχνίδια. Ήδη έχουν ακουστεί οι πρώτες φωνές απομάκρυνσης του σέρβου τεχνικού από τον πάγκο της ομάδας. Οι φωνές θα ενταθούν σε περίπτωση ανεπιτυχούς αποτελέσματος απέναντι στον Πανιώνιο. Για να καλυφθεί το κενό του Λεονάρντο αποκτήθηκαν οι Σερτζίνιο, Μπάρκογλου και Πάουλο Κόστο. Ουδείς εξ αυτών όμως δείχνει ικανός να προσφέρει όσα ο νεαρός Βραζιλιάνος, παίκτης πλέον της ΑΕΚ. Στο πιο πρόσφατο επίσημο παιχνίδι του, ο Λεβαδειακός ηττήθηκε εύκολα με 3-0 από τον ανέτοιμο ΠΑΟΚ και φανέρωσε αμυντικές αδυναμίες απέναντι σε γρήγορους παίκτες (βλ. Κουτσιανικούλης) και δυσκολία στην δημιουργία ευκαιριών. Αμυντικά κενά θα υπάρξουν και σήμερα καθώς ο έμπειρος αμυντικός Μιχάλης Κάψης όπως και οι Αλεξίου, Μαρτορέλ είναι τραυματίες και θα δουν τον αγώνα από την εξέδρα. Ντεμπούτο στην ενδεκάδα αναμένεται να κάνουν οι νεοαποκτηθέντες Αγκάλι και Πάουλο Κόστα, γνώριμοι και οι δύο στο ελληνικό κοινό. Πιθανή 11άδα (4-5-1): Μπλάζιτς – Μουλόπουλος, Μασάδο, Ζησόπουλος, Κόλτζος – Μπράνκο, Ταραλίδης – Ναπολεόνι, Πάουλο Κόστα, Σερζίνιο – Αγκάλι.


Άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα έκανε και ο Πανιώνιος ο οποίος αρκέστηκε στην εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με τον Εργοτέλη. Κακό αποτέλεσμα για την ομάδα του Φερέιρα αν και ο Εργοτέλης, όπως θα έχετε διαπιστώσει διαθέτει μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Παρά τις σημαντικές απουσίες των Εστογιανόφ και Ριέρα, ο Πανιώνιος λειτουργεί ικανοποιητικά από την μέση και μπροστά. Τα σημαντικά προβλήματα εντοπίζονται στην αμυντική λειτουργία της ομάδας όπου Όμο και Σιόβας υποπίπτουν συχνά σε ατομικά λάθη. Στην διάθεση του τεχνικού των Νεοσμυρνιωτών τέθηκαν οι Σκούφαλης και Ουέλιγκτον οι οποίοι αποθεραπεύτηκαν. Μια έκπληξη θα επιφυλάσσει για το βασικό σχήμα ο κ. Φερέιρα αφού σκοπεύει να ξεκινήσει ως παρτενέρ του Μπάλαμπαν τον νεαρό επιθετικό Σίμωση. Παράλληλα, ο Καστελιόνε θα πάρει την θέση του βαρύ Νικολάου στα αμυντικά χαφ. Πιθανή 11άδα (4-4-2): Μπέλιτς – Μανιάτης, Ομο, Σιόβας, Τζαβέλλας – Σκούφαλης, Καστελιόνε, Κουμορτζί, Ρεκόμπα – Σίμωσης, Μπάλαμπαν.

Χωρίς αμφιβολία, ο Λεβαδειακός διαθέτει μια πολύ αδύναμη ομάδα και είναι το φαβορί για υποβιβασμό στο φετινό πρωτάθλημα. Η χρησιμοποίηση δύο επιθετικών από τον Φερέιρα θα δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο των γηπεδούχων. Ο Πανιώνιος είναι μια φύσει επιθετική ομάδα και θα οδηγήσει το παιχνίδι σε υψηλό σκόρ. Αυτό τον ευνοεί καθώς έχει ποιοτικότερους επιθετικούς και μεσοεπιθετικούς παίκτες. Μια καλή ημέρα του Ρεκόμπα αρκεί για να διαλύσει την ομάδα του Βούκοτιτς... Στηρίζω τον Πανιώνιο και ποντάρω 12 ευρώ στο 2 του 2.72.

Δεν υπάρχουν σχόλια: