powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Κυριακή 5 Απριλίου 2009

Ποδοσφαιρικές ιXνηλασίες!

Τρείς αγωνιστικές απέμειναν εως ότου ολοκληρωθεί και το φετινό (βαρετό) ελληνικό πρωτάθλημα. Απομένει η μαθηματική επιβεβαιώση του υποβιβασμού του ΟΦΗ και της συμμετοχής της Λάρισας στα πλέιοφ. Τα περισσότερα ματς έχουν χαρακτήρα φιλικών αναμετρήσεων με την ισοπαλία να έχει τον πρώτο λόγο. Ενδιαφέρον θα παρουσιάσουν μόνο τα πλέι οφ τα οποία θα ξεκινήσουν στο τέλος του μήνα.

Ένα ακόμη ταξίδι αναψυχής θα κάνει ο πρωταθλητής Ολυμπιακός επισκεπτόμενος τον Λεβαδειακό του κυρίου Κομπότη (19:00, ALPHA). Ο Βαλβέρδε και οι παίκτες του κατέκτησαν χωρίς να ιδρώσουν ένα ακόμη πρωτάθλημα και οι 3 τελευταίες αγωνιστικές αποκτούν τυπικό χαρακτήρα. Ο Ισπανός τεχνικός θα ξεκουράσει αρκετούς παίκτες στο σημερινό ματς, καθώς μεσοβδόμαδα υπάρχει ο πολύ σημαντικός δεύτερος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Αστέρα Τρίπολης. Ενδεικτικά, εκτός αποστολής έμειναν οι Νικοπολίδης, Πατσατζόγλου, Μπελούτσι, Μήτρογλου, Στολτίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο τιμωρημένος Ντομί. Την αδιαφορία και την χαλαρότητα των ερυθρολεύκων για τον αγώνα, δεν συμμερίζονται οι παίκτες και η διοίκηση των Βοιωτών. Ο στόχος της παραμονής βρίσκεται πολύ κοντά και μπορεί να επιτευχθεί και μαθητικά με νίκη. Στην διάθεση του coach Βούκοτιτς δεν θα βρίσκονται οι τραυματίες Μπούσι και Παρασκευαϊδης.

Οι σχέσεις των δύο ομάδων είναι κάτι παραπάνω από φιλικές. Σίγουρα, ο Ολυμπιακός θέλει να σωθεί η ομάδα της Λειβαδιάς και να υποβιβαστεί ο ΟΦΗ. Όμως, τα μάτια όλων θα είναι στραμμένα σε αυτό το ματς και ίσως χρειαστεί άπαντες να κρατήσουν τα προσχήματα. Αφήστε που και η ισοπαλία δεν θα κακοπέσει στους γηπεδούχους. Ο Λεβαδειακός δεν μπόρεσε να κερδίσει τον τραγικό Πανιώνιο. Δύσκολο να κερδίσει τον Ολυμπιακό. Καταλήγω στο Χ του 3.15 και ποντάρω 10 ευρώ.

Στο γήπεδο της Φυλής, ο υποβιβασμένος Θρασύβουλος υποδέχεται τον Ηρακλή του (εσχάτως) Χρήστου Ζίφκα (19:00, Novasports 3). Εδώ και αρκετό καιρό, στον Θρασύβουλο έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός για την επόμενη χρονιά και το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Όπως ήταν αναμενόμενο πολλοί παίκτες έχουν αποδεσμευθεί με τελευταίο θύμα τον Βραζιλιάνο Λουίς Άλβες. Θέση στην ενδεκάδα έχουν πάρει πολλοί νέοι, φέρελεπεις παίκτες οι οποίοι λίγο έλειψε να κάνουν την ζημιά στον ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική. Από την άλλη πλευρά, ο Ηρακλής πραγματοποιεί μια μετριότατη χρονιά. Ευρισκόμενος μόλις 6 βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και βαδίζοντας από ήττα σε ήττα, ο Κατσαβάκης πλήρωσε το μάρμαρο των κακών εμφανίσεων. Πολλές οι απουσίες για τον υπηρεσιακό Ζίφκα καθώς οι Αγρίτης, Φούφουλας, Περπερίδης είναι τραυματίες και οι Παπαστεριανός, Μάρκεζ τιμωρημένοι.

Οι γηπεδούχοι δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο αλλά θα το παλέψουν το ματς για την τιμή των όπλων... Οι πιτσιρικάδες της ομάδας θα θέλουν να κερδίσουν με την απόδοσή τους μια θέση στο ρόστερ της επόμενης χρονιάς. Ο γηραιός χρειάζεται τους βαθμούς όμως οι πολλές απουσίες σε όλες τις γραμμές δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας. Η ισοπαλία βολεύει και τους δύο. X του 3.40 και 10 ευρώ ποντάρισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: