powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Τρίτη 26 Αυγούστου 2008

Με φόντο το σεντόνι!


Πολλά και ενδιαφέροντα τα μεσοβδόμαδα ματς, με το πρόγευμα να σερβίρεται σήμερα το βράδυ. Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα και Παναθηναϊκός καλούνται να επικυρώσουν την διαφαινόμενη πρόκρισή τους και να συμμετάσχουν για πολλοστή φορά στην ιστορία τους σε όμιλο του Τσου Λου. Αύριο το πρόγραμμα είναι πολύ πιο γεμάτο με 13 - αμφίρροπους κατά κύριο λόγο- αγώνες να διεξάγονται για την μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση.

Από τα ματς της Τρίτης, θα σταθώ στο ελληνικού ενδιαφέροντος Παναθηναϊκός - Σπάρτα Πράγας (21:45, ΝΕΤ). Οι πράσινοι θα πρέπει να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να αποκλειστούν, μετά και την εκτός έδρας νίκη στην πρώτη αναμέτρηση. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΟΑΚΑ με όλα τα εισιτήρια να έχουν εξαντληθεί. Ο Χεν Τεν Κάτε δεν αντιμετώπιζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα και θα έχει την δυνατότητα να επιλέξει την ενδεκάδα από ένα μεγάλο ευρός παικτών. Σημαντική διαφοροποίηση στα αγωνιστικά του πλάνα αναμένεται να αποτελέσει η χρησιμοποίηση του Κλέιτον που μέχρι στιγμής δεν είχε αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι. Από την άλλη πλευρά, οι Τσέχοι με τη σειρά τους δεν αντιμετωπίζουν κάποια σοβαρή απουσία και θα προσπαθήσουν να χτυπήσουν το προβληματικό κέντρο άμυνας του Παναθηναϊκού.

Θεωρώ πως με ένα γεμάτο γήπεδο που θα δώσει ώθηση στην ομάδα του Τεν Κάτε και με τους Τσέχους να βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο αναγκαστικά θα παίξουν επιθετικά, θα δούμε ένα ανοικτό παιχνίδι. Το over 2.5 goals το βρίσκω στο 2.12 και το τιμάω με 10 ευρώ.

Για τις υπόλοιπες αναμετρήσεις οψόμεθα αύριο... Και ειδικά για το Ολυμπιακός - Ανόρθωση...

1 σχόλιο:

yiohan είπε...

καλη συνεχεια και καλα ταμεια