powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Κυριακή 31 Αυγούστου 2008

Ήττα για την Λίβερπουλ!


Με μια ακόμη αποτυχημένη επιλογή να έχει προσθεθεί στο ταμείο μας, καλούμαστε να βγούμε από τον βαθύ κουβά στον οποίον έχουμε περιπέσει. Το πάλεψε το παιχνίδι χτες ο Αστέρας Τρίπολης αλλά στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό που είδαμε δεν είχε καμία τύχη. Σας έχω επισημάνει από την αρχή της χρονιάς πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει (αν και με μεγάλη καθυστέρηση) καλές μεταγραφές.

Σήμερα, θα ασχοληθώ με τον αγώνα Άστον Βίλα - Λίβερπουλ (18:00, Novasports 4). H αρμάδα του καλύτερου ισπανού προπονητή Ράφα Μπενίτεθ δεν έχει ξεκινήσει καλά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Μπορεί επί του παρόντος τα αποτελέσματα να έρχονται, όμως η ομάδα δεν έχει ικανοποιήσει με την απόδοσή τους. Η Λίβερπουλ μετρά δύο αγχωτικές νίκες στο πρωτάθλημα και μια πρόκριση στους ομίλους του Τσου Λου (vs Στανταρ Λιέγης) στο 118'! Αισθητή είναι σίγουρα η απουσία του Τζέραρντ ο οποίος θα λείψει και σήμερα ενώ το δίδυμο Κιν-Τόρρες δεν δείχνει να ταιριάζει.

Τέτοιου είδους προβλήματα δεν αντιμετωπίζει ο Μάρτιν Ονίλ, καθώς έχει στην διάθεσή του όλους τους παίκτες. Η Άστον Βίλλα ενίσχυσε σε σημαντικό βαθμό το ρόστερ της ενώ εν τέλει δεν πούλησε κανένα από τα αστέρια της (Μπάρυ, Αμπολανχόρ). Ο ισπανός αμυντικός Κουελάρ, ο πρώην μέσος της Τσέλσι Σίντγουελ και ο Αμερικανός τερματοφύλακας Φρίντελ συνοψίζουν τα μεταγραφικά αποκτήματα των "χωριατών". Στόχος παραμένει όπως και πέρυσι η έξοδος στο κύπελλο Ουέφα.

Η Λίβερπουλ δεν με πείθει με τις εμφανίσεις της και σύντομα θεωρώ πως θα στραβοπατήσει. Η Άστον Βίλα έχει δείξει στο παρελθόν πως μπορεί να κερδίσει ομάδες τέτοιου επιπέδου. Πάντα μου άρεσε η ομάδα του Ονίλ για το γρήγορο και νεανικό ποδόσφαιρο που παίζει. Θα την στηρίξω στ0 3.25 του 1 με 10 ευρώ .

Τέλος, αν ζητάτε την γνώμη μου για το αθηναϊκό ντέρμπι θεωρώ πως ο Παναθηναϊκός έχει ένα προβάδισμα για την νίκη, αν και η καλύτερη στοιχηματική επιλογή φαντάζει το under 2.5 goals στο 1.71. Ο Τεν Κάτε δεν πρόκειται να ρισκάρει και θα επιχειρήσει να χτυπήσει την αργή και ασυντόνιστη άμυνα της ΑΕΚ με γρήγορες αντεπιθέσεις. Και οι δύο ομάδες έχουν εμφανιστεί σε αυτά τα πρώτα παιχνίδια δυσκοίλιες επιθετικά και δεν περιμένω να σκοράρουν πάνω από 2 γκολ. 10 ευρώ, λοιπόν, έτσι για το καλό...

Δεν υπάρχουν σχόλια: