powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2008

Mε φόντο το σεντόνι ΙΙ!


Παναθηναϊκός, Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα έκαναν το χρέος τους και πήραν εύκολες προκρίσεις για τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Άλλες 13 ομάδες θα τις ακολουθήσουν στην κλήρωση του Μόντε Κάρλο, έχοντας όμως σήμερα δυσκολότερο έργο.

Μια εξ αυτών θα προκύψει από την αναμέτρηση Ολυμπιακός-Ανόρθωση (21:45, ΝΕΤ) με τους φιλοξενούμενους (τρόπος του λέγειν με όσα έχουν γίνει) Κυπρίους να έχουν το προβάδισμα μετά την νίκη με 3-0 στον α' αγώνα. Η ομάδα του Κετσπάγια, βοηθούμενη και από την θεά τύχη, έπαιξε πολύ έξυπνα στο πρώτο ματς, αμύνθηκε σωστά και έπιασε στον ύπνο τον Βαλβέρδε. "Αν δεν προκριθούμε και σήμερα στους ομίλους, δεν θα τα καταφέρουμε ποτέ" δήλωνε χτες στην συνέντευξη τύπου ο Τιμούρ, δίνοντας το σύνθημα στους παίκτες του "νυν υπερ πάντων" αγώνα. Μοναδική σημαντική απώλεια λογίζεται ο Σκοπελίτης ο οποίος δύσκολα θα αγωνιστεί λόγω ενός τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Στον Ολυμπιακό, ο Βαλβέρδε μετά το κάζο της Κύπρου αναγκαστικά θα παρατάξει μια πιο ορθολογική ενδεκάδα. Οι Άντζας, Μπελούτσι, Ντούντου και Λέτο θα βρεθούν στην βασική ενδεκάδα στην θέση των Ζεβλάκοφ, Πατσατζόγλου, Τζόρτζεβιτς και Όσκαρ, κάνοντας την ομάδα πιο δημιουργική και επιθετική. Δεδομένου του ντεσαβαντάζ του πρώτου αγώνα, πολλά θα κριθούν και από την απόδοση του Ντάρκο, μιας και δεν υπάρχει άλλος αξιόπιστος επιθετικός στην αποστολή.

Η Ανόρθωση θα κατέβει με ένα πολύ αμυντικό σύστημα που περιλαμβάνει 3 αμυντικά χαφ και 3 κεντρικούς αμυντικούς. Παρόλα αυτά όπως φάνηκε και στο πρώτο ματς η άμυνά της είναι αργή και ευάλωτη. Με την προαναφερθείσα ενδεκάδα, ο Ολυμπιακός δεν νομίζω να έχει πρόβλημα να πάρει το κέντρο και να σφυροκοπήσει από τα πρώτα λεπτά την πολύ κατώτερη ποιοτικά ομάδα. Θα ρισκάρω ποντάροντας 10 ευρώ στην πρόκριση του Ολυμπιακού στο 2.62.

Ένα ακόμη ανταγωνιστικό παιχνίδι θα διεξαχθεί και στην Ρουμανία με την Στεάουα να υποδέχεται την Γαλατασαράι (20:45). Οι Ρουμάνοι σκόραραν δις στον πρώτο αγώνα στην Τουρκία και κατάφεραν να φύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Αλί Σαμί Γέν. Στο πρωτάθλημα δεν τα πάνε πολύ καλά και βρίσκονται στην 3η θέση. Με μεταγραφές όπως ο Παντελής Καπετάνος πως να τα πάνε... Απ' την άλλη πλευρά, οι Τούρκοι ως συνήθως έδωσαν πολλά χρήματα για μεταγραφές. Φερνάντο Μέιρα, Ντε Σάνκτις, Χάρι Κιούελ και προ δύο ημερών Μίλαν Μπάρος είναι φετινές κινήσεις της διοίκησης της Γαλατά. Αν σε αυτούς προσθέσετε και τους Λίνκολν και Νοντά, έχετε ήδη μια ομάδα που σφύζει από παίκτες-αστέρες υψηλής ποιότητας. Σημαντικές απουσίες για τις δύο ομάδες δεν υπάρχουν

Η διαφορά στην ποιότητα των παικτών είναι μεγάλη, γεγονός που παίζει μεγάλο ρόλο σε τέτοιους αγώνες. Στηρίζω το 2 της Γαλατασαράι στο 3 με 10 ευρώ.

Αντε, να σπάσουμε το ρόδι, επιτέλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: