powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

Ανοικτό ματς στην Τρίπολη!

Ο Μάριο Γκόμεζ, ο Αργεντίνος προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, κινδυνεύει. Τα τελευταία άσχημα αποτελέσμα και η μέτρια αγωνιστική κατάσταση της ομάδας φέρνουν τον coach κοντά στην πόρτα της εξόδου. Στην ίδια θέση βρισκόταν μέχρι πρότινως και ο Γιώργος Δώνης, σημερινός του αντίπαλος. Εως ότου κερδίσει τον Λεβαδειακό με 3-0 και πάρει βαθιά ανάσα. Σε τέτοιες καταστάσεις, το κατάλληλο φάρμακο είναι νίκη με επιβλητική εμφάνιση. Όμως, δεν κυκλοφορεί πολύ στην αγορά...

To απόγευμα του Σαββάτου, ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Ατρόμητο (16:45, ΣΚΑΪ). Η ομάδα του Μάριο Γκόμεζ προέρχεται από δύο ήττες οι οποίες συνοδεύτηκαν από κακές εμφανίσεις. Παρόλα αυτά, η μοναδική εκπρόσωπος της Πελλοπονήσου παραμένει ψηλά στην βαθμολογία (6η θέση) χάρης στο καλό της ξεκίνημα. Στο Καραϊσκάκη οι παίκτες παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και δικαίως ηττήθηκαν με 3-0. Η αργή επιθετική γραμμή δεν απείλησε καθόλου τον Ολυμπιακό, η άμυνα δέχτηκε μεγάλη πίεση και αναπόφευκτα ήρθε η ήττα. Αρκετές οι απουσίες για τους γηπεδούχους με τους Καρντόσο, Καρέρα, Ρίος, Νταμόντε να είναι τραυματίες. Σε σύστημα 4-4-2 με δύο καθαρόαιμους επιθετικούς προσανατολίζεται ο Γκόμεζ. Πιθανή 11άδα (4-4-2):Ντεγκρά – Φυτανίδης, Μαρσελάο, Λαζαρίδης, Λαμπρόπουλος – Εστέβες, Μπαστία, Λαδάκης, Βίλτσες – Τσέζαρεκ, Καούνος.

Την πρώτη του νίκη στη σεζόν σημείωσε την περασμένη αγωνιστική ο Ατρόμητος. Η βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας του Περιστερίου, δεν ανταποκρίνεται σε αυτά που έχουμε δει στο γήπεδο. Ο Γιώργος Δώνης έχει φτιάξει ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο όμως έχει ένα σημαντικό πρόβλημα. Δυστοκία στο γκολ. Ο τίμιος Αναστασάκος αποκτήθηκε για να λύσει την επιθετική δυστοκία όμως θα χρειαστεί κι άλλος παίκτης τον Ιανουάριο. Απέναντι στον Λεβαδειακό, εκτός της ευρείας νίκης ο Ατρόμητος έπαιξε και ωραίο ποδόσφαιρο δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες. Ο Αναστασάκος ήταν εκ των κορυφαίων σημειώνοντας δύο γκολ. Προβλήματα στο κέντρο της άμυνας για τον Δώνη, με τους Μπλένχιο και Ολιβέιρα να είναι εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού. Πιθανή 11άδα (4-4-2): Μιχαηλίδης – Μπαζίνσκι, Νάστος, Αποστολόπουλος, Κουτσόπουλος – Φαβάλι, Νεμπεγλέρας, Σαρμιέντο, Τάτος – Αναστασάκος, Κάμπας.

Ισορροπημένο ματς με τις δύο ομάδες που συγκρούονται να συγκαταλέγονται στις ποιοτικές του ελληνικού πρωταθλήματος. Από την αρχή της σεζόν, και οι δύο ομάδες έχουν αφήσει στην άκρη την σκοπιμότητα και έχουν δώσει βαρύτητα στο όμορφο επιθετικό ποδόσφαιρο. Άλλες φορές με επιτυχία, άλλες όχι. Ο Αστέρας Τρίπολης θα αγωνιστεί πολύ ανοικτά με δύο καθαρά φορ. Ίδιο πλάνο έχει στο μυαλό του και ο Δώνης που θέλει να χτίσει πάνω στην τελευταία νίκη ένα σερί επιτυχιών. Περιμένω ένα ανοικτό παιχνίδι που μπορεί να έρθει οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Ποντάρω 12 ευρώ στο over 2.5 goals με απόδοση 2.48.

Δεν υπάρχουν σχόλια: