powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009

Για καλό ποδαρικό!

                                                                                                                                                                         Μετά από αρκετές ημέρες απουσίας από τα στοιχηματικά δρώμενα, επιστρέφουμε δριμύτεροι για να εγκαινιάσουμε το σωτήριο έτος 2009. Με επιτυχίες και πολλά κέρδη, ελπίζω. Η μάχη των δικεφάλων θα απασχολήσει για σήμερα την εγχώρια επικαιρότητα. 

Η ΑΕΚ υποδέχεται στο Ολυμπιακό Στάδιο τον ΠΑΟΚ (20:15, Novasports 1) σε μία πολύ κακή χρονικά συγκυρία για τους γηπεδούχους. Σωρεία διοικητικών προβλημάτων αντιμετωπίζει η ένωση, με το τοπίο να ξεκαθαρίζει από την επόμενη εβδομάδα με το τι μέλλει γενέσθαι στην μετοχική σύνθεση της ομάδας. Και αγωνιστικά βεβαίως τα πράγματα δεν είναι καλύτερα για την ένωση με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να προσπαθεί να βρει λύσεις εκ των έσω έχοντας στα χέρια του ένα ελλιπέστατο ροστερ. Για μεταγραφές ούτε λόγος να γίνεται... Οι Μπασινάς και Σκόκο θα απουσιάσουν από το σημερινό ματς λόγω τιμωριών. Εκτός και ο Μαντούκα με πρόβλημα τραυματισμού που εμφάνισε στην τελευταία προπόνηση. 4-3-3 θα είναι το σύστημα της ΑΕΚ με τριπλέτα στην επίθεση τους πολύ καλούς Εντίνιο-Τζιμπούρ-Μπλάνκο.

Στο στρατόπεδο των Θεσσαλονικιών υπάρχει διάχυτη η αισιοδοξία πως η ομάδα του Φερνάντο Σάντος μπορεί να αποκομίσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα από το σημερινό ματς. Με την έναρξη του νέου έτους, ο Σάντος ήταν στην ευχάριστη θέση να έχει στην διάθεσή του όλα τα βασικά του εργαλεία. Συν και δύο νέους παίκτες (Σορλεν, Λίνο) που θα ενταχθούν σιγά σιγά στην ομάδα. Ο Πορτογάλος coach δεν πρόκειται να αλλάξει το 4-5-1 που είχε χρησιμοποιήσει στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό, με μοναδικό προωθημένο τον Μουσλίμοβιτς. Μοναδική αλλαγή η παρουσία του Λάκη στην δεξιά πτέρυγα αντί του τραυματία Κονσεϊσάο.

Μπορεί η ΑΕΚ να είναι "γεμάτη" προβλήματα όμως έχει την φανέλα και το ειδικό βάρος για να κερδίσει τον σημερινό αγώνα. Ο ΠΑΟΚ, από την άλλη, εκτός έδρας πραγματοποιεί μετριότατες εμφανίσεις. Θυμηθείτε τις πρόσφατες αναμετρήσεις κόντρα σε Θρασύβουλο και Πανσεραϊκό. Με μόνο του μπροστά τον Μουσλίμοβιτς δεν μπορεί να απειλήσει το πολύ δυνατό κέντρο άμυνας των Κυργιάκο, Μαϊστόροβιτς. Ασυζητητί, 1 της ΑΕΚ στο 2.10 και 15 ευρώ ποντάρισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: