powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009

Νίκη ελπίδας!

Είναι βέβαιον πως μια από τις δύο ομάδες θα υποβιβαστεί. Πιθανότατα και οι δύο. Μαζί με τον ουραγό Πανσερραϊκό. Θρασύβουλος και ΟΦΗ αποτελούν δύο από τις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος και δικαίως βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο Θρασύβουλος, λοιπόν, υποδέχεται στην Φυλή τον ΟΦΗ (Novasports 1, 19:00). Ο στόχος της φαντάζει ανέφικτος και για τους δύο, λαμβάνοντας υπόψιν και τις πρόσφατες εμφανίσεις τους. Η ομάδα της Φυλής διαθέτει ένα ρόστερ Β' εθνικής. Δεν έχει τους παίκτες ποιότητας που θα καταφέρουν να κρατήσουν την ομάδα στην κατηγορία. Η ομάδα έχει δεχτεί την μοίρα της και αυτό φάνηκε κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Αντί της ενίσχυσης, αποδυναμώθηκε με την πώληση του καλύτερου παίκτη της, Ρόκα, στον Αστέρα Τρίπολης. Πάντως, ο Σάκης Τσιώλης παραμένει από την αρχή της σεζόν στο τιμόνι της ομάδας και προσπαθεί για το καλύτερο. Χωρίς τους τραυματίες Τσιώλη και Βασιλείου καθώς και τους τιμωρημένους Σωτήρχο και Μίχο, καταστρώνει ο κ. Τσιώλης τα πλάνα του.

Χαμηλής ποιότητας είναι και το ρόστερ του ΟΦΗ. Οι μεταγραφές που έγιναν τον Γενάρη είναι μετριότατες. Όμως, η ομάδα του Ηρακλείου έχει πολύ μεγαλύτερη εμπειρία από τον σημερινό αντίπαλό του. Ο ΟΦΗ έχει μάθει να αγωνίζεται υπό τέτοιες δύσκολες συνθήκες τα τελευταία χρόνια. Έχει γίνει συνήθεια στους Κρητικούς να μάχονται με την πλάτη στον τοίχο. Την προηγούμενη αγωνιστική, ο Γιαννακόπουλος με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού έδωσε την νίκη στην Λάρισα και ψαλίδισε τις ελπίδες των Κρητικών για παραμονή. Όπως αντιλαμβάνεστε, το σημερινό ματς και το επόμενο με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη σημασία. Ο Γιάννης Ματζουράκης δεν έχει στην διάθεσή του τους Πέσιτς, Σφακιανάκη και Αρβανίτη, παίκτες οι οποίοι δεν χρησιμοποιούνται παρά ελάχιστα από τον έλληνα τεχνικό.

Ο ΟΦΗ έχει βρέθει αρκετές φορές στο παρελθόν σε βαθμολογικό τέλμα και έχει επιβιώσει. Αυτή την χρονιά, τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα αλλά ο σημερινός αντίπαλος προσφέρεται για μια νίκη-ανάσα. Στα εκτός έδρας ματς, οι Κρητικοί παρουσιάζουν καλύτερη εικόνα και ιδιαιτέρως επί βατών αντιπάλων όπως είναι ο Θρασύβουλος και ο Πανσερραϊκός. Πλην του Ουέλιγκτον, δεν υπάρχει άλλος παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά στον Θρασύβουλο. Αν η απόδοση των Σίμιτς, Πόποβιτς κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα η νίκη για τους Κρητικούς θα έρθει εύκολα. 2 ο ΟΦΗ στο 2.82 και 10 ευρώ ποντάρισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: