powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

Ισοπαλία στο Άνφιλντ!

Tο υποτιθέμενο ντέρμπι των πρωτοπόρων μετατράπηκε μέσα σε ένα μήνα ντέρμπι για την 2η θέση! Υπαίτιος η Μαν Γιου που πάτησε το γκάζι και με 6 συνεχόμενες νίκες έχει αποκτήσει απόσταση 5 πόντων από τους διώκτες της. Η καρδιά της πρωταθλήτριας...

Στο κυνήγι του πρωταθλήματος, λοιπόν, αναμετρώνται σήμερα στο ατμοσφαιρικό Άνφιλντ, Λίβερπουλ και Τσέλσι (18:00, Νovasports 4). Οι δύο ομάδες βρίσκονται ισόβαθμες στην 2η θέση με 48 βαθμούς. Αξιοσημείωτη η επίδοση της Λίβερπουλ την νέα χρονιά, καθώς δεν έχει σημειώσει ακόμη νίκη! Οι 4 συνεχόμενες ισοπαλίες των κόκκινων είχε ως συνέπεια την αποκαθήλωσή τους από την κορυφή. Τώρα που είχαν αρχίσει να την συνηθίζουν... Ούτε οι επιστροφές βασικών ποδοσφαιριστών στάθηκαν ικανές να δείξουν στην ομάδα του Μπενίτεθ τον δρόμο της νίκης. Η απόδοση βασικών παικτών, όπως ο Τζέραρντ και ο Τόρρες, εμφανίζεται πεσμένη και αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα για τον ισπανό τεχνικό. Πλήρης η ομάδα του Μπενίτεθ που δεν αντιμετωπίζει κάποια σοβαρή απουσία.

Η Τσέλσι κάνει την ύστατη προσπάθεια για το πρωτάθλημα και γνωρίζει πως πιθανή ήττα στο σημερινό ντέρμπι θα την θέσει ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης. Η ομάδα του περίεργου Φελίπε Σκολάρι προέρχεται από 2 σερί νίκες, χωρίς όμως να ικανοποιήσει ιδιαίτερα με την απόδοσή της. Οι φυσικοί ηγέτες αυτής της ομάδας (βλ. Τέρυ, Λάμπαρντ, Ντρογκμπά) πραγματοποιούν μετριότατη χρονιά. Αν σε αυτό προσθέσετε τον αλλοπρόσαλλο τεχνικό Σκολάρι, έχετε δημιουργήσει ένα προβληματικό σύνολο. Ο Ρικάρντο Καρβάλιο είναι ο μοναδικός απών της Τσέλσι από το σημερινό ματς.

Τσέλσι και Λίβερπουλ μονομαχούν στο περιθώριο της μεγάλης αντεπίθεσης που πραγματοποιεί η Μάν Γιου. Καμμία από τις δύο σημερινές αντιπάλους δεν πείθει πως μπορεί να την αντιμετωπίσει. Τα ματς της Λίβερπουλ είναι σχεδόν κλειστά παιχνίδια, με μικρά σκορ και κρίνονται στις λεπτομέρειες. Αυτό αναμένουμε και σήμερα. Η ισοπαλία θα αρέσει μόνο στον Φέργκιουσον, αλλά θεωρώ πως είναι το πιθανότερο αποτέλεσμα σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι. Και οι δύο θέλουν πρωτίστως να μην ηττηθούν. 10 ευρώ ποντάρισμα στο Χ του 3.20.

Δεν υπάρχουν σχόλια: