powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2008

Ομάδα με ροκ ρυθμό!


Οι Γερμανοί εξέπληξαν την ποδοσφαιρική Ευρώπη και πραγματοποιώντας την καλύτερη εμφάνισή τους στην διοργάνωση, πήραν την πρόκριση στα ημιτελικά έναντι των λίγων Πορτογάλων. Βοήθησε και ο Ρικάρντο, είναι η αλήθεια, αλλά οι -αντιπαθείς προς εμέ- Γερμανοί είχαν πίστη και πάθος φτιαγμένα από τον καλύτερο σιδηρουργό. Δίκαια η νίκη τους.

Σήμερα, η Κροατία καλείται να ξεπεράσει την Τουρκία (21:45, ΝΕΤ) και να αντιμετωπίσει για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες την Γερμανία. Ο Σλάβεν Μπίλιτς που έχει εδώ και χρόνια το δικό του ροκ συγκρότημα, έχει δημιουργήσει μια πραγματικά ροκ ομάδα. Δεν έχει τους παίκτες-αστέρες του παρελθόντος αλλά διαθέτει έναν ρυθμό στο παιχνίδι της που θα τον ζήλευε μέχρι και ο Κιθ Ρίτσαρντς! Το 4-5-1 όταν η ομάδα αμύνεται, μετατρέπεται σε ένα γρήγορο 4-3-3 όταν επιτίθεται. Βέβαια, έχει βρει τους κατάλληλους παίκτες και τους έχει τοποθετήσει στις κατάλληλες θέσεις. Οι ενναλακτικές λύσεις υπάρχουνε στον πάγκο, με τους Κλάσνιτς, Ράκιτιτς να βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Στην έτερη όχθη, οι Τούρκοι έκαναν την δεύτερη συνεχόμενη ανατροπή τους και πέρασαν εντυπωσιακά στην οκτάδα. Στο αποψινό ματς, πολύ δύσκολα θα επαναλάβουν κάτι παρόμοιο καθώς οι απουσίες τους είναι αρκετές. Βολκάν, Αουρέλιο, Γκουνγκόρ, Μετίν, Εμρέ και Τσετίν δεν υπολογίζονται ενώ αμφίβολοι είναι και οι Εμρέ Γιουνγιόρ, Σερβέτ Τσετίν και Γιοκάν Ζαν.

Ο Μπίλιτς εκτός από καλός κιθαρίστας είναι και καλός προπονητής, οπότε ο Τερίμ θα έχει ένα ακόμη πρόβλημα να αντιμετωπίσει. Θεωρώ πως οι Τούρκοι έφτασαν μέχρι εδώ και με αρκετή δόση τύχης που αναμένω να τους εγκαταλείψει. Η Κροατία είναι καλύτερη ομάδα και θα τους στηρίξω με 25 ευρώ στον 1 με 1 γκολ handicap για τους Τούρκους στην απόδοση του 2.20. Υπόψιν, σε περίπτωση νίκης με 1 γκολ διαφορά, τα κέρδη είναι τα μισά!

Καλή τύχη! CIAO!

Δεν υπάρχουν σχόλια: