powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Κυριακή 29 Ιουνίου 2008

Φινάλε σε ένα όμορφο τουρνουά!


Ήταν πράγματι μιας από τις καλύτερες διοργανώσεις των τελευταίων δεκαετιών. Η ποιότητα και το θέαμα υπήρξαν ανώτερα του αναμενομένου. Όσο για ανατροπές και σασπένς, ας όψονται οι Τούρκοι. Ως επιστέγασμα αυτής της διοργάνωσης, ευελπιστούμε να παρακολουθήσουμε και έναν πολύ συναρπαστικό τελικό. Στοιχηματικά, όπως έχετε παρατηρήσει, το EURO για τον tameiouxo αποδείχθηκε καταστροφικό και μπορεί πλέον να ελπίζει μόνο σε περιορισμό των ζημιών του.

Η Γερμανία, λοίπον, όπως προέβλεψαν επιτυχώς πολλοί, θα αντιμετωπίσει στον τελικό την Ισπανία (21:45, ΝΕΤ) που μας διέψευσε όλους, φτάνοντας ως εδώ. Οι Γερμανοί, που έχουν 3 κατακτήσεις EURO στο ενεργητικό τους -με την τελευταία να τοποθετείται το 1996- δεν θυμίζουν σε τίποτα τις προηγούμενες μεγάλες ομάδες. Παίκτες που διαθέτουν ταλέντο και ποιότητα διαθέτουν στην επιθετική τους γραμμή, με τους Μπάλακ, Σβαιστάιγκερ, Ποντόλσκι και Κλόζε να δεσπόζουν. Η αμυντική γραμμή -πλήν του Λάμ- και ο τερματοφύλακάς τους είναι χαμηλού επιπέδου. Εξού και τα υψηλά σκορ που σημείωσε (3-2 με Πορτογαλία και 3-2 με Τουρκία). Ένα πρόβλημα στην κνήμη κατά την τελευταία προπόνηση, θέτει εν αμφιβόλω την συμμετοχή του Μπάλακ.Η λογική λέει πως, όντας και Γερμανός, θα σφίξει τα δόντια και θα αγωνιστεί.

Οι έτεροι διεκδικητές του τροπαίου, Ισπανοί, απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο στα περισσότερα παιχνίδια αλλά δυσκολεύτηκαν πολύ στα ματς με έμπειρες ομάδες (Σουηδία, Ιταλία). Κάτι τέτοιο περιμένω να δω και σήμερα από την ομάδα του Λουις Αραγονιές. Το ισπανικό χούφταλο θα παρατάξει τους 11 που έφτασαν στο άνετο 3-0 επί της Ρωσίας. Ο Βίγια δεν μπορεί να αγωνιστεί και στην θέση του θα βρεθεί ο πολύ καλός στον ημιτελικό Φάμπρεγκας. Πάντως, η επιθετική τους γραμμή φαντάζει αποδυναμωμένη με τον Τόρρες να μην έχει κάνει πολύ καλά ματς. Ως εναλλακτική λύση υπάρχει μόνο ο λίγος Γκουίθα. Δύναμη των Ιβήρων και σε αυτό το ματς θα αποτελέσει η μεσαία γραμμή και τα επίπεδα απόδοσης που θα φτάσουνε οι Σένα, Ινιέστα, Τσάβι, Σίλβα και Φάμπρεγκας.

Βάσει των παραπάνω, θα ρισκάρω ποντάροντας στην φανέλα, στην δύναμη και το πάθος των Γερμανών. 20 ευρώ στον 1 του 3.60 την οποία και θεωρώ πολύ υψηλή απόδοση για τελικό. Υπόψιν πως αυτή είναι και η τελευταία μου πρόβλεψη για την φετινή σεζόν. Από τέλη Ιουλίου πάλι...

ΒΥΕ!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Διαφωνώ με την πρώτη "επιταγή" από τις 10. Τις άλλες βαριέμαι να τις διαβάσω... :)