powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2008

Παίζει ο Αρσάβιν, παίζεται η πρόκριση!


Όσοι επισκέφτηκαν, χτες, την τελευταία στιγμή το blog μου δεν πρέπει να έμειναν παραπονεμένοι. Μου ήρθε η έμπνευση με τον 1 των οράνιε που πλήρωνε 3 απόδοση και σταμάτησε επιτέλους αυτό το καταστροφικό αρνητικό σερί του Euro. Οι Ολλανδοί σε ολόκληρη την ποδοσφαιρική ιστορία τους υπήρξαν καθαροί σε τέτοιες περιπτώσεις και το απέδειξαν για μια ακόμη φορά. Βέβαια όταν έχεις την δυνατότητα να λογίζεις τον Φαν Πέρσι και τον Χούντελααρ ως αναπληρωματικούς, όλα γίνονται πιο εύκολα.

Για σήμερα δεν έχω να προτείνω κάτι το ιδιαίτερο, καθώς ακολουθούν από αύριο οι προημιτελικοί που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Το ματς της εθνικής μας έχει σημασία μόνο για να δούμε με πόσα γκολ διαφορά θα ηττηθούμε και αν ο ξεροκέφαλος Ρεχάγκελ θα δώσει φανέλα βασικού σε κάποιον νέο. Στο έτερο, όμως, ματς του ομίλου θα γίνει χαμός. Ρωσία εναντίον Σουηδίας (21:45, ΕΤ1) με έπαθλο την πρόκριση στους 8 του τουρνουά. Μπορώ να πω πως ακουμπάω με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στους Ρώσους για δύο λόγους: 1) στον πάγκο βρίσκεται ο Γκους Χίντινγκ ένας από τους ευφυέστερους προπονητές στον κόσμο, 2) στην ενδεκάδα λογικά θα επιστρέψει ο Αρσάβιν η παρουσία του οποίου ανεβάζει ένα επίπεδο την επιθετική γραμμή της αρκούδας.

Υπενθυμίζω ότι σε όλη διοργάνωση ο Ιμπραίμοβιτς αγωνίζεται τραυματίας (πρησμένο γόνατο) και κανείς δεν ξέρει σε τι κατάσταση θα εμφανιστεί σε αυτό το ματς. Στρέφομαι προς τον άσσο αλλά θα παίξω 10 ευρώ πάνω στην παιχτούρα ονόματι Αρσάβιν στο 4.20 με την πίστη πως θα χριστεί σκόρερ και την ελπίδα πως ο Ολλανδός θα του δώσει φανέλα βασικού.

CIAO!

Υ.Γ.: Ακόμη να διώξει η γαλλική ομοσπονδία τον κύριο Ντομενέκ;; Τι άλλο πρέπει να κάνει;

Δεν υπάρχουν σχόλια: