powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2008

Η δεύτερη έδρα των Τούρκων!

Η φυσική τους έδρα είναι η Κωνσταντινούπολη. Η δεύτερή της είναι, όπως και κάθε τουρκικής ομάδας, οποιαδήποτε πόλη της Γερμανίας. Το πανέμορφο Βερολίνο - που δεν είχα ακόμη την τύχη να επισκεφθώ- θα είναι κατάμεστο από τους Τούρκους ομογενείς. Στο σημερινό ματς, οι Γερμανοί θα αρκεστούν στο ρόλο της μειοψηφίας.

Η Herta Berlin υποδέχεται την Galatasaray (21:45), στον όμιλο του κυπέλλου Ουέφα όπου συμμετέχει και ο Ολυμπιακός. Οι γηπεδούχοι προσπαθούν να φέρουν βόλτα το κύπελλο Ουέφα και τις υποχρεώσεις τους στην Bundesliga. Λίγο δύσκολο αφού ούτε την απαραίτητη ποιότητα ούτε το κατάλληλο ρόστερ διαθέτουν... Ο Pandelic φαντάζει απελπιστικά μόνος του στην επίθεση ενώ ο Voronin δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα. Δύσκολη χρονιά η φετινή για μια Herta που δεν είναι συνηθισμένη στις υψηλές πτήσεις. Οι βασικοί Sitsero, Nikou είναι τραυματίες και ως εκτούτου εκτός αποστολής.

Οι φιλοξενούμενοι αποτελούν, κατά γενική ομολογία, την καλύτερη ομάδα του ομίλου. Αν και με την εντός έδρας ήττα από την ουκρανική Metalist τσαλάκωσαν την εικόνα τους. Παρα ταύτα, φιγουράρουν στην 1η θέση του ομίλου με 6 βαθμούς και η πρόκριση στους 32 της διοργάνωσης θεωρείται σίγουρη. Στο πρωτάθλημα δεν τα πηγαίνουν εξίσου καλά αφού βρίσκονται μόλις στην 6η θέση της βαθμολογίας. Οι Linderoth, Heckman δεν ακολούθησαν την υπόλοιπη ομάδα λόγω τραυματισμών.

Σαφώς πιο ποιοτική ομάδα διαθέτουν οι Τούρκοι. Με τους Lincoln, Baros, Kewell σε καλή ημέρα δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Και μην ξεχνάτε τους 30.000 Τούρκους που θα έχουν στο πλευρό τους. Η Herta είναι ομάδα που της ταιριάζουν τα εκτός έδρας ματς. Δηλαδή να κάθεται πίσω και να χτυπάει τον αντίπαλο στις αντεπιθέσεις. Δύσκολα θα βρει σήμερα τους χώρους για να εφαρμόσει αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού. Οι Τούρκοι μπορεί να μην έχουν σοβαρό βαθμολογικό κίνητρο, έχουν όμως καλύτερη ομάδα. 2 της Galatasaray στο 4.10 και 10 ευρώ ποντάρισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: