powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

Το αποτέλεσμα μετράει!

Λέτε; Μήπως ήρθε η στιγμή; Μετά από 19 ολόκληρα χρόνια; Πάντως, για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό η Liverpool διεκδικεί επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα. Σε ματς όπως το σημερινό θα φανεί αν μπορεί να τα καταφέρει.

Για την ολοκλήρωση της 15ης αγωνιστικής, η Liverpool υποδέχεται την West Ham (22:00, Novasports 1). Μεγάλης σημασίας το σημερινό ματς για τους κόκκινους. Η έτερη διεκδικήτρια του αγγλικού θρόνου, Chelsea ηττήθηκε εντός έδρας από την συμπολίτισσά της Arsenal. Μοναδική ευκαιρία, λοιπόν για την ομάδα του Benitez να ξεφύγει στην βαθμολογία, έστω και 3 βαθμούς. Η ομάδα του Rafa έχει απωλέσει από την φρεσκάδα της στα τελευταία ματς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το πρόσφατο 0-0 στην έδρα της με την Fulham. Εκτός αυτού, η βιασύνη για να επιστρέψει ο βασικός και αναντικατάστατος Fernando Torres στην ενδεκάδα έφερε τον εκ νέου τραυματισμό του. Παρέα θα του κάνει στην εξέδρα και ο επίσης τραυματίας Fabio Aurelio.

Η West Ham δεν δείχνει να διαφοροποιείται από την περυσινή της σεζόν. Κινείται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Θα τερματίσει κάπου στην μέση της βαθμολογίας, σε μια χρονιά που θα την ξεχάσουν γρήγορα. Μετά από 7 ματς, γεύτηκαν την χαρά της νίκης επικρατώντας της Sunderland με 1-0. Τα εκτός έδρας ματς της ταιριάζουν καλύτερα, κυρίως λόγω του αμυντικογενούς χαρακτήρα που διαθέτει η ομάδα. Ο πάλαι ποτέ παικταράς Zola έχει στην διάθεσή του όλους τους παίκτες.

Δύσκολο ματς για την Liverpool η οποία καλείται να δείξει χαρακτήρα πρωταθλητισμού. Καλείται να αντιμετωπίσει μια μέτρια ομάδα που θα αγωνιστεί με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς. Θεωρώ πως το Anfield θα πανηγυρίσει σήμερα άλλη μια νίκη αλλά αρκετά αγχωτική, ως είθισται. Επιλέγω το under 2.5 goals στο 2 (15 ευρώ) και περιμένω η Liverpool να αγωνιστεί όπως την έχουμε μάθει. Για το αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: