powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2008

Ισορροπημένα ματς!


Με τους τέσσερις αγώνες που διεξάγονται σήμερα Κυριακή, πέφτει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος . Όλες οι αναμετρήσεις μου δίνουν την εντύπωση πως ρέπουν προς την ισοπαλία, συμπεριλαμβανομένης και της μονομαχίας των δύο δικεφάλων. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα κοιτάξουν πρώτα να μην χάσουνε και έπειτα να κυνηγήσουν τους τρείς βαθμούς της νίκης.

Παρόλα αυτά, εν πρώτοις θα ασχοληθώ με την αναμέτρηση της Αρκαδίας μεταξύ Αστέρα Τρίπολης - Λάρισας (19:00, ΝΕΤ). Κοινούς στόχους έχουν οι δύο ομάδες με αυτούς να οριοθετούνται ως η έξοδος στο κύπελλο Ουέφα και η κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος. Πέρυσι, πάλεψαν μέχρι την έσχατη αγωνιστική για να συμμετάσχουν στα μπαράζ αλλά ο Πανιώνιος ήταν αυτός που κατέκτησε την 5η θέση. Η ομάδα της Τρίπολης προέρχεται από εκτός έδρας ήττα με 3-1 από τον Ολυμπιακό, δίχνοντας όμως καλά στοιχεία ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Μεγάλο πλήγμα για τον Καρβαλιάλ είναι ο τραυματισμός του Μιλάνο που θα απουσιάσει για αρκετούς μήνες. Εκτός αυτού, ο Ζαϊρί αποβλήθηκε βλακωδώς στο προηγούμενο ματς και θα βρίσκεται στην εξέδρα ενώ εξακολουθούν να απουσιάζουν οι Φιλόμενο, Καρντόσο.

Από την άλλη πλευρά, η Λάρισα ξεκίνησε νίκησε εύκολα την 1η αγωνιστική τον Θρασύβουλο (3-0) με τον Σολάνο να μας παρουσιάζει από νωρίς το πλούσιο ταλέντο του, έστω και σε προχωρημένη ηλικία (35). Πάντως ο κορμός της ομάδας είναι ο ίδιος με πέρυσι και οι αλλάγες που έγιναν στο ρόστερ είναι λίγες και ποιοτικές. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν υπολογίζει τους επιθετικούς Μπενζά και Ζουράφσκι. Ως εκ τούτο, μοναδική επιθετική αιχμή για τους βυσσινί θα αποτελέσει ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Θανάσης Τσίγκας.

Πρόκειται κατά την γνώμη για δύο ισοδύναμες ομάδες που θα παλέψουν και πάλι όπως και πέρυσι για την έξοδο στο κύπελλο Ουέφα. Πολλά τα επιθετικά προβλήματα και για τους δύο γεγονός που με οδηγεί σε ενά κλειστό ματς και στο Χ με απόδοση 3.25 και 10 ευρώ ποντάρισμα.

Στα υπόλοιπα ματς, θεωρώ την ισοπαλία επικρατέστερο σημείο και στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, καθώς και οι δύο ομάδες διαθέτουν καλούς κεντρικούς αμυντικούς ικανούς να περιορίσουν τα επιθετικά ατού και να δούμε έναν στείρο από ευκαιρίες και γκολ αγώνα. Επίσης θα σας συμβούλευα να αποφύγετε τον 1 του Λεβαδειακού. Στις μονομαχίες των ουραγών του πρωταθλήματος συνήθως όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά...

Μόλις μία επιλογή για σήμερα, καθώς οι συνεχόμενες αρνητικές επιλογές με καθιστούν ιδιαίτερα επιφυλακτικό. Με αργά αλλά σταθερά βήματα θα ανέβουμε πάλι...

Don't worry! Οι έσχατοι έσονται πρώτοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: