powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2008

Μη μου μιλάς για Μίλαν!

Ειλικρινά, δεν θυμάμαι πότε οι ροσονέρι είχαν κάνει καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Τα τελευταία χρόνια, ξεκινάνε πολύ ασχήμα και βρίσκονται μετέπειτα αναγκασμένοι να κυνηγάνε την 4η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Φέτος όμως, η επτά φορές πρωταθλήτρια ευρώπης κινήθηκε ζωηρά στο μεταγραφικό παζάρι αποκτώντας τους Σεντέρος, Ροναλντίνιο, Σεβτσένκο, Ζαμπρότα, Φλαμινί.

Με δύο ήττες στην πλάτη της, η Μίλαν καλείται να επιστρέψει στις επιτυχίες, υποδεχόμενη στο Σαν Σίρο την Λάτσιο (21:45, Novasport 3). Όπως ήταν αναμενόμενο, η κριτική εστιάζεται εξολοκλήρου στο πρόσωπο του Κάρλο Αντσελότι. Πλήν της κριτικής ο Ιταλός coach καλέιται να αντιμετωπίσει τον τραυματισμό του Πίρλο (2 μήνες εκτός). Από τους νεοαποκτηθέντες, ο Σεβτσένκο και ο Ροναλντίνιο που αποκτήθηκαν μετά βαϊων και κλάδων, βρίσκονται ακόμη πολύ μακριά από την αγωνιστική τους ανάταση. Κατά συνέπεια, και οι δύο βρεθούν στον πάγκο, σύμφωνα με τους ιταλούς συναδέλφους. Μεγάλο πρόβλημα υπάρχει και στο κέντρο της άμυνας όπου οι Νέστα, Σεντέρος είναι τραυματίες και ο Αντσελότι μη έχοντας άλλες λύσεις χρησιμοποιεί τους Μαλντίνι, Μπονέρα.

Από την άλλη πλευρά, η Λάτσιο, απαλλαγμένη από ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, έχει ξεκινήσει με δύο νίκες (2-0, 4-1) παρουσιάζοντας πολύ καλή εικόνα. Ο Αργεντίνος επιθετικός Ζαράτε που τον είδαμε σε κάποια ματς πέρυσι στην Πρέμιερ Λιγκ και ο Ματουζάλεμ της Σαραγόσα έχουν προσθέσει ποιότητα στην ομάδα. Υπολόγιστε ότι κανένα βασικό στέλεχος της ομάδας δεν αποχώρησε και έχετε μπροστά σας μια ομάδα που θα χτυπήσει θέση στην πρώτη τετράδα. κι, Νέστα, Σεντέρος. Οι Ρόκι, Νταμπο, Φιρμάνι και Ντελ Νέρο θα λείψουν για το σημερινό ματς αν και δύσκολα θα εύρισκαν θέση στην ενδεκάδα.

Μπορεί η Μίλαν να νίκησε μεσοβδόμαδα 3-1 την Ζυρίχη, η Λάτσιο όμως είναι καλύτερη ομάδα. Οι λατσιάλι με επιθετικές αιχμές τους Πάντεφ και Ζαράτε μπορούν να κάνουν την ζημιά στο προβληματικό κέντρο άμυνας των γηπεδούχων. Πολύ καλό το Χ2 στο 2.30 και θα το στηρίξω με 12 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: