powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2008

Σσσσ... αρχίζει!


Από εδώ και στο εξής το ενδιαφέρον των περισσότερων ποδοσφαιρόφιλων θα συγκεντρώνεται κάθε Τρίτη και Τετάρτη βράδυ. Άπαξ και το Τσου Λου ξεκινήσει, όλες οι υπόλοιπες διοργανώσεις περνούν σε δεύτερη μοίρα. Σε οκτώ γήπεδα, στις 21:45, θα κουνηθεί το περίφημο αστεράτο σεντόνι. Και οι μάχες θα ξεκινήσουν... Για να ολοκληρωθούν τον Μάιο επί ιταλικού εδάφους. Στην Ρώμη.

'Οπως ήδη θα ξέρετε, η χώρα μας φέτος θα εκπροσωπηθεί σε αυτόν τον θεσμό - όπως και πέρυσι- από μία ομάδα. Αντί του συνήθης ύποπτου Ολυμπιακού, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει μετά από 3 χρόνια απουσίας και καλείται να πραγματοποιήσει παλιές καλές εμφανίσεις. Στο ΟΑΚΑ, πάνω από 60000 διψασμένοι φίλαθλοι θα υποστηρίξουν τον Παναθηναϊκό κόντρα στην Ίντερ του ιδιόρυθμου και συνάμα απολαυστικού Μουρίνιο (21:45, Νοvasports 1). O Τεν Κάτε προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα με τρία αμυντικά χάφ (Μάτος, Ζιλμπέρτο, Σιμάο), δείχνοντας πως στις προθέσεις του είναι να εξασφαλίσει εν πρώτοις την ισοπαλία. Ο Ρουκάβινα που θα χρησίμευε σε τέτοιο τρόπο παιχνιδιού για να βοηθήσει στις αντεπιθέσεις, τραυματίστηκε εκ νέου. Όπερ και το βάρος θα πέσει στον Σαλπιγγίδη. Το κεντρικό δίδυμο της άμυνας αποτελεί ακόμη και τώρα γρίφο, με τους Γκούμα και Βύντρα να θεωρούνται οι επικρατέστεροι.

Στο στρατόπεδο των Ιταλών, ο Μουρίνιο σίγουρα δεν είναι ικανοποιημένος με την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα του σε αυτούς τους πρώτους αγώνες. Οι εμφανίσεις είναι μετριότατες ενώ προβληματίζει ιδιαίτερα η επιθετική αφλογιστία του Ιμπραίμοβιτς. Λογικά, ο Πορτογάλος όλο κάποια έκπληξη θα μας επιφυλάσσει για την ενδεκάδα. Πάντως, οι Μαντσίνι και Κουαρέσμα από τα άκρα θα πρέπει να προσεχθούν ιδιαίτερα από την άμυνα του Παναθηναϊκού και να μην τους δοθεί ελεύθερος χώρος.

Είναι φανερό πως ο Ολλανδός θα κατέβει για την ισοπαλία. Για πρώτη αγωνιστική του Τσου Λου, είναι μια χαρά αποτέλεσμα. Ούτως ή άλλως, αυτή τη χρονική στιγμή το τριφύλλι δεν δείχνει ικανό να μπορεί να διεκδικήσει κάτι παραπάνω. Η Ίντερ δεν είναι καμμιά αξιόπιστη ομάδα στο ευρωπαϊκό στερέωμα οπότε και ο καταραμένος δεν θα στεναχωρηθεί ιδιαίτερα με 1 πόντο στο σακούλι. Χ λοιπόν που πληρώνει καλά στο 3.40 και 10 ευρώ πάνω του.

Τα λέμε στο γήπεδο! :-)

Δεν υπάρχουν σχόλια: