powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2008

Μουντιαλικό διάλειμμα


Με τα προκριματικά του Μουντιαλ 2010 να έχουν ξεκινήσει από το προηγούμενο σαββατοκύριακο, το στοιχηματικό ενδιαφέρον για σήμερα στρέφεται εκεί. Αν και, ομολογουμένως, όλοι αναμένουν την επανέναρξη των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Στο σημαντικότερο ματς της ημέρας, η νεανική Κροατία υποδέχεται την Αγγλία (22:00) του Φάμπιο Καπέλο. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με εύκολη νίκη τις υποχρεώσεις τους, επικρατώντας με 3-0 επί του Καζακστάν. Το μέλλον ανήκει σε αυτήν την ομάδα και στον προπονητής της Σλάβεν Μπίλιτς. Μπορεί ο αντίπαλος να ήταν αδύναμος, όμως αυτή η ομάδα δείχνει έτοιμη για μεγάλα πράγματα. Ο άτυχος Εντουάρντο συνεχίζει την αποθεραπεία του ενώ εκτός παραμένει και ο τραυματίας Νίκο Κράνιτσαρ.

Στην άλλη πλευρά, η Αγγλική Ομοσπονδία έχει δοκιμάσει τα πάντα στην θέση του προπονητή. Ο έμπειρος Φάμπιο Καπέλο δεν έχει αλλάξει μέχρι στιγμής την κακή εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα τα τελευταία χρόνια. Φανταστείτε πως χρειάστηκε να έρθει ο Τζό Κόουλ από τον πάγκο (2 γκολ) για να κάμψουν την αντίσταση της αδύναμης Ανδόρρας. Η Αγγλία για μια ακόμη φορά δεν πείθει. Ο καλύτερος μέσος της , Στιβεν Τζέραρντ θα λείψει λογω τραυματισμού ενώ τα ίδια ισχύουν και για τους Κάρρικ και Χάργκριβς.

Οι Άγγλοι δεν πείθουν ούτε τους ίδιους τους εαυτούς. Θα στηρίξω την νεανική και γρήγορη ομάδα των γειτόνων μας. 10 ευρώ στον 1 [2.54] της γηπεδούχου Κροατίας.

Σε ματς που διεξάγεται στα πλαίσια του ομίλου της εθνικής μας, η Μολδαβία αντιμετωπίζει το Ισραήλ (20:30). Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να διαθέτουν καλές και ποιοτικές μονάδες στο ρόστερ τους (Μπεναγιούν, Μπεν Χαίμ) αλλά την πρώτη αγωνιστική κόντρα στην Ελβετία η εικόνα ήταν απογοητευτική. Βρέθηκαν με 2-0 πίσω στο σκορ και με μπροστάρη τον Μπεναγιούν της Λίβερπουλ κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας. Προβλήματα τραυματισμού δεν υπάρχουν για τον coach Ντρορ Κάσταν που καλείται να παρουσιάσει κάτι καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο.

Για την Μολδαβία, μην περιμένετε καμμιά βαθυστόχαστη ανάλυση. Όταν μια ομάδα χάνει εντός έδρας από την Λεττονία, καταλαβαίνετε ποια είναι η δυναμικότητά της. Πρόκεται για ομάδα επιπέδου Λουξεμβούργου. Το ματς είναι κομβικό για το Ισραήλ. Αν δεν κερδίσει, οι πιθανότητες πρόκρισης μειώνονται θεαματικά. 2 [2.06], λοιπόν, του Ισραήλ και 10 ευρώ ποντάρισμα.

Αντε να δούμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: