powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008

Σαν άλλοτε...

Σχεδόν τρία ολόκληρα χρόνια έχουν πέρασει από την τελευταία φορά που οι Μαδριλένοι επισκέφθηκαν το Τορίνο. Τότε, για τα ημιτελικά του Τσου-Λου, είχαν φύγει με σκυμμένο το κεφάλι και με μια ήττα με σκορ 2-0 στις αποσκευές του. Από εκείνη τη μέρα πολλά πράγματα άλλαξαν. Η Γιούβε απείχε από την πρώτη και μόλις φέτος προσπαθεί να στήσει μια ομάδα πρωταθλητισμού. Από την άλλη, η Ρεάλ συνεχίζει να σηκώνει κούπες...

Κομβικής σημασίας, λοιπόν, το σημερινό ματς του 8ου ομίλου Γιουβέντους - Ρεάλ ιδιαίτερα για τον εικονιζόμενο. Ο προπονητής των γιουβεντίνων Κλαούντιο Ρανιέρι βρίσκεται σε δεινή θέση μετά και τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Το Σάββατο ηττήθηκαν από την Νάπολι με 3-1 και οι φήμες περί απόλυσής του εντάθηκαν ακόμη περισσότερο. Εκτούς του Ιταλού, το κεφάλι τους παίζουν και οι διευθυντές της ομάδας, Ζαν Κλοντ Μπλαν και Αλέσιο Σέκο στους οποίους χρεώνουν τις ατυχείς μεταγραφικές επιλογές. Ούτε ο Πόουλσεν, ούτε ο Μέλμπεργκ ούτε ο Σισσόκο έχουν βοηθήσει. Το ρόστερ της μοιάζει φτωχό ειδικά για πορεία πρωταθλητισμού που επιδίωκε η διοίκηση της ομάδας. Και με την λίστα των τραυματιών να μεγαλώνει, γίνεται ακόμη φτωχότερο... Απόντες για ένα ακόμη ματς θα είναι οι βασικοί Μπουφόν, Καμορανέζi,Τρεζεγκέ και οι Πόουλσεν, Ζεμπινά, Ζαννέτι.

Στην Μαδρίτη, το κλίμα είναι πολύ καλό. Οι παίκτες του Μπέρντ Σούστερ προέρχονται από νίκη στο ντέρμπι της Μαδρίτης επί της Ατλέτικο. Παρά τα κενά που παρατηρούνται στην άμυνα, η ομάδα εξακολουθεί να παίρνει αποτελέσματα. Πολλές οι επιθετικές λύσεις με το Φαν ντερ Φάαρτ να έχει δείξει ήδη μερικά ψείγματα του ταλέντου του. Ας μην ξεχνάμε πως στο κέντρο της άμυνας δεσπόζει η παρουσία του Καναβάρο για τον οποίο το σημερινό βράδυ δεν θα είναι εύκολο. Ουδείς εκ των "τιφόζι" έχει ξεχάσει την συμπεριφορά του ιταλού αμυντικού όταν η ομάδα υποβιβάστηκε στην Serie B. Εκτός αποστολής έμειναν οι Ντιαρά, Γκούτι, Σαβιόλα, Σαλγκάδo για διάφορους λόγους.

Η Ρεαλ έχει πολύ πιο ποιοτική ομάδα από τους Ιταλούς. Σε όλες τις γραμμές είναι πιο πλήρεις. Η Γιούβε είναι σε θέση να τους κοντράρει, όμως οι απώλειες που έχει είναι πολλές. Ειδικά το κενό που έχει αφήσει ο τραυματισμός του Μπουφόν είναι μεγάλο. Εν τέλει, η πλάστιγγα θα γύρει υπέρ του ισχυρότερου και ποιοτικότερου συνόλου δηλ. των Μαδριλένων. Το μόνο που με φοβίζει είναι ότι μπορεί να βολευτούν και με την ισοπαλία. Παρόλα αυτά θα ρισκάρω στο 2 της Ρεάλ Μαδρίτης με απόδοση 2.56 (10 ευρώ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: