powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2008

Καινούρια αρχή!

Η 13η θέση δεν τιμάει καθόλου τον Άρη. Μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια μας είχε συνηθίσει σε υψηλές πτήσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχει κάνει τραγικό ξεκινήμα. Σε αντιδιαστολή με τον συμπολίτη ΠΑΟΚ που φιγουράρει στην 2η θέση της βαθμολογίας. Σήμερα, του δίνεται η ευκαιρία απέναντι στον Ολυμπιακό να αναγεννηθεί από την τέφρα του.

Στο Χαριλάου διεξάγεται το σημαντικότερο ματς της 7ης αγωνιστικής μεταξύ Άρη - Ολυμπιακού (19:00, ΝΕΤ). Για την μέχρι στιγμής κακή πορεία των γηπεδούχων, την μεγαλύτερη ευθύνη φέρει ο Λάμπρος Σκόρδας-πρόεδρος της ομάδας- ο οποίος με την αλλαζονική του συμπεριφορά και τις λανθασμένες επιλογές του οδήγησε την ομάδα του Άρη σε αυτό το αδιέξοδο. Οι μεταγραφές που έγιναν το καλοκαίρι είναι αμφιβόλου αξίας ενώ ο Ντούσκο είναι καλύτερος προπονήτης από τον Ερνάντεθ... Μέσα σε ένα τέτοιο κλίμα αμφισβήτησης, ο Άρης θα παραταχθεί με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα του. Σηφάκης αντί Κέλεμενς, Νεμπεγλέρας αντί του αρνητικού Μπατιόν και Ρομπέρζ αντί του Αουρέλιο. Αιχμή του δόρατος όπως πάντα ο Κόκε.

Στον Ολυμπιακό, υπάρχει προβληματισμός για τους συνεχείς τραυματισμούς των παικτών. Πάντως, είναι φανερό πως στην μεσαία γραμμή οι ποιοτικές λύσεις είναι λίγες και με τους Στολτίδη, Τζόλε τραυματίες, ακόμη λιγότερες. Η ομάδα του Ολυμπιακού ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη χωρίς τους Τζόλε, Στολτίδη, Παπαδόπουλο (επιλογή του coach), Πατσατζόγλου, Άντζα ενώ και ο Μπελούτσι δύσκολα θα ξεκινήσει βασικός. Μοναδικό θετικό η επιστροφή του Ντούντου αν και ερωτηματικό αποτελεί ο βαθμός ετοιμότητάς του. Ο Ισπανός σκέφτεται να παρατάξει δύο επιθετικούς (Ντάρκο, Ντιόγκο), επιλογή που ενέχει μεγάλο ρίσκο λόγω των πολλών απουσιών του στα χαφ.

Πολύ μεγάλο το πρόβλημα του Ολυμπιακού στον άξονα. Υπενθυμίζω πως ο Άρης συνηθίζει να παίζει με πολλούς παίκτες εκεί και όπως αντιλαμβάνεστε οι πρωταθλητές δύσκολα θα έχουν τον έλεγχο του κέντρου. Ο Άρης και ειδικά ο Κίκε Ερνάντεθ παίζουν με την πλάτη στο τοίχο. Η νίκη είναι επιτακτική και με τον Κόκε σε καλή μέρα μπορούν "τα σκουλήκια" να τα καταφέρουν. 1 του Άρη στο υψηλό 4.20 με 10 ευρώ ποντάρισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: