powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2008

Όταν η έδρα συναντά την φόρμα!

Η ανοδική πορεία της Tottenham είναι γεγονός. Η διοίκηση έπραξε σωστά και προσέλαβε στην θέση του προπονητή τον μαιτρ του αγγλικού πρωταθλήματος. Ο Χάρι Ρέντναπ μετράει μόλις 1 ήττα από τη στιγμή που βρέθηκε στο τιμόνι των πετεινών ενώ έχει κερδίσει την Λίβερπουλ με 2-1 και έχει αποσπάσει ισοπαλία από την Άρσεναλ στο Χάιμπουρι. Καλοί παίκτες, καλός προπονητής, "ματσωμένη" διοίκηση. Ένα μέλλον ευοίωνο.

Το απόγευμα της Κυριακής, η Τότεναμ υποδέχεται την Έβερτον (17:00, Νovasports 3). Οι γηπεδούχοι με τον εικονιζόμενο στον πάγκο έχουν βρει τον δρόμο της νίκης. Ο Χάρι έχει συμμαζέψει την άμυνα, παίζει πιο κλειστά και δεν τον πειράζει καθόλου να κερδίζει με 1-0. Παράλληλα, οι νέοι παίκτες όπως ο Παβλουτσένκο έχουν αρχίσει σιγά σιγά να προσαρμόζονται στο αγγλικό πρωτάθλημα. Επιστρέφουν για το σημερινό ματς οι Κορλούκα, Παβλουτσένο που δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στο κύπελλο Ουέφα. Διαθέσιμοι και οι King, Jenas οι οποίοι αποθεραπεύτηκαν. Από την άλλη πλευρά, η Everton ψάχνει να βρει τον καλό πρόσωπο που εμφάνιζε τα προηγούμενα χρόνια. Την Δευτέρα αντιμετώπισε την Γουίγκαν και πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση γνώρισε την ήττα. Οι Αρτέτα και Κάχιλ δείχνουν πολύ μακριά από τον καλό τους εαυτό ενώ ο Σαχά δεν τροφοδείται από τους μέσους ώστε να γίνει πιο αισθητή η παρουσία του. Ο Saha μαζί με τον Anichebe θα λείψουν σήμερα λόγω τραυματισμών. Ομοίως και για τους Hibbert, Nuno Valente, Vaughan, Piennar.

Πολλά τα προβλήματα για την Everton και μέτρια η αγωνιστική της κατάσταση από την αρχή της χρονιάς. Η Tottenham πατάει πλέον γερά στα πόδια. Μπορεί να πάρει τους 3 βαθμούς και να αναχιρρηθεί ακόμη ψηλότερα στην βαθμολογία. 1 της Tottenham στο 2.08 και 15 ευρώ ποντάρισμα.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Πέρυσι ήταν ο Αστέρας Τρίπολης. Φέτος είναι ο Πανθρακικός. Αποτελεί αναμφισβήτητα την έκπληξη του ελληνικού πρωταθλήματος. Με ένα πενιχρό μπάτζετ που φτάνει μετά βίας τις 500.000 ευρώ έχει καταφέρει να βρεθεί στην 7η θέση του πρωταθλήματος. Διαθέτει τον καλύτερο τερματοφύλακα του πρωταθλήματος (Βρονταράς) και τους Ριέρα, Ντιαλό στη γραμμή κρούσης να κάνουν μεγάλες εμφανίσεις. Στο σημερινό ματς, ο Πανθρακικός με αντίπαλο τον ΟΦΗ (19:00, Novasports 1) θα επδιώξει να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Τραυματίες και ως εκτούτου εκτός αποστολής οι Βιντάλ, Στόικος, Μπεβάκουα, Χαραλάμπους, Τρόιζε. Στον ΟΦΗ, το κλίμα είναι εκ διαμέτρου αντίθετο. Η ομάδα οδεύει από το κακό στο χειρότερο και ως μοναδική λύση διαφαίνεται η πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από τον κ. Βατσινά. Η συνάντηση με τον Νίκο Μαχλά στα μέσα της εβδομάδας κατέστη άκαρπη και το ιδιοκτησιακό σίριαλ των Κρητικών συνεχίζεται...Τα οικονομικά της ομάδας είναι σε άθλια κατάσταση και ήδη οι παίκτες ξεκίνησαν τις προσφυγές. Πρώτος έσυρε τον χορό ο Γκέρμπερ ενώ ο Ισά παραιτήθηκε από την θέση του αρχηγού της ομάδας. Εκτός αυτού, o Γιάννης Ματζουράκης δεν θα έχει στην διάθεσή του τους τιμωρημένους Endoy, Barkawan και Ρουμπάκη.

Πολύ άσχημη η κατάσταση για τους Κρητικούς που όπως φαίνεται πολύ δύσκολα θα αποφύγουν φέτος τον υποβιβασμό. Ο ανταγωνισμός στην ουρά είναι μεγάλος και ομάδα που δεν διαθέτει ηρεμία είναι καταδικασμένη. Περιμένω από τον Πανθρακικό να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να πάρει την νίκη. 1 στο 2.5 και 12 ευρώ ποντάρισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: