powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2008

Η ώρα της Τότεναμ!


Η χθεσινή μέρα θα μπορούσε να είναι άκρως επιτυχημένη, αν δεν σκόραρε η Λεβερκούζεν με το Φριντριχ στο 85' και χαλούσε την δεύτερη ισοπαλία που είχα προτείνει. Αστέρας και Καλαμριά έμειναν στο 1-1 ενώ ο Ολυμπιακός έφυγε από την Τούμπα με τον βαθμό της ισοπαλίας, σε ένα δίκαιο αποτέλεσμα και για τις δύο ομάδες (1-1). Και καθώς τελειώνει ο Φλεβάρης και μπαίνουμε σιγά - σιγά στην άνοιξη, οι τελικοί των εγχώριων κυπέλλων θα αρχίσουν να κάνουν την εμφάνισή τους.

Οι Άγγλοι μπαίνουν πρώτοι στο χορό με τον τελικό του League Cup ανάμεσα σε Τσέλσι και Τότεναμ (17:00, ALPHA). Τα σπιρούνια, μετά από 6 χρόνια, κατάφεραν να φτάσουν σε έναν τελικό και αυτό οφείλεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό στον Ισπανό προπονητή Χουάντε Ράμος. Πρόκειται για τον μοναδικό ισπανό προπονητή που έχω σε υπόληψη και θεωρώ πως μπορεί να δημιουργήσει από την νέα χρονιά μια ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα πρωταγωνιστεί στην Πρεμιερ Λιγκ. Οι μακροχρόνια τραυματίες Μπέιλ και Ασού-Εκοτό θα δουν τον τελικό από την εξέδρα, ενώ επιστρέφει στην αποστολή ο αρχηγός και μακράν καλύτερος αμυντικός της ομάδας Λέντλευ Κινγκ. Στους έτερους διεκδικητές του τίτλου, έχει γίνει συνήθεια η κατάκτηση τίτλων αφού καμία χρονιά -από τότε που ήρθε ο Μουρίνιο- δεν έχουν μείνει με άδεια χέρια. Ο Αβραάμ Γκράντ δεν θα ξεκινήσει κατά πάσα πιθανότητα τους Λάμπαρντ-Τέρρυ οι οποίοι δεν φαίνεται να είναι έτοιμοι για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Συνοπτικά, πιστεύω πως η Τότεναμ είναι πιο διψασμένη για αυτήν την κούπα και ο προπονητής της ο Ράμος έχει μεγάλο άστρο. Το ματς θα είναι κλειστό για αυτό το λόγο θα ποντάρω 15 ευρώ στην κατάκτηση του Carling Cup από την Τότεναμ σε απόδοση 2.72 και όχι νίκη.

Στο ελληνικό πρωτάθλημα, θα σταθώ στην αναμέτρηση ΟΦΗ-Ατρόμητος (16:45, Supersport 1). Οι Κρητικοί με τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο τους έχουν ανεβάσει την απόδοσή τους, καθώς ο Μακεδόνας διαχειρίζεται πολύ καλά το υλικό που έχει στα χέρια του. Την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε εύκολα την Βέροια 3-0 και δείχνει πως δεν θα κινδυνεύσει για υποβιβασμό. Στη σημερινή αναμέτρηση, θα επιχειρήσει να πετύχει την δεύτερη σερί νίκη του χωρίς τους Ταραλίδη, Πόποβιτς και Σταυρακάκη. Από την μεριά τους, οι φιλοξενούμενοι δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση και αυτός που θα την πληρώσει, αν δεν έρθουν θετικά αποτελέσματα άμεσα, είναι ο Γκιγιέρμο Όγιος. Άδικα, κατά την γνώμη μου, καθώς το υλικό του Ατρομήτου είναι μέτριας ποιότητας. Πέραν αυτού, τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Όγιος είναι πολλά αφού θα απουσιάσουν οι Λουτσιάνο, Τρέχο, Σίριο, Ιωάννου λόγω τιμωρίας και οι τραυματίες Ανατολάκης, Μαρίνος, Ρόβας. Ο ΟΦΗ έχει καλύτερη ομάδα και ποιοτικότερο ρόστερ από τον Ατρόμητο των πολλών απουσίων που στηρίζεται ακόμη στο γεροΛουτσιάνο. 1 λοιπόν με απόδοση 2.04 και ποντάρισμα 20 ευρώ.

Στα υπόλοιπα ματς, αξίζει να κοντράρει κανείς την τραγική ΑΕΚ που δοκιμάζεται στην Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον Ηρακλή ενώ και η Ξάνθη έχει το προβάδισμα για νίκη κόντρα στην Λάρισα. ΒΥΕ!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: