powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2008

Tο δελτίο της Δευτέρας!


Η Τότεναμ του Χουάντε Ράμος μας δικαίωσε νικώντας την Τσέλσι στην παράταση με 2-1, όμως η κατραπακιά ήρθε από τον Ατρόμητο φεύγοντας με τους 3 βαθμούς από την έδρα του ΟΦΗ. Ένα αποτέλεσμα που μου προξένησε μεγάλη έκπληξη. Ο κοτσίδας coach και οι παίκτες του δεν χαίρουν της εκτίμησής μου, αλλά μπάλα είναι...

Για σήμερα, Δευτέρα, σας παροτρύνω να συμπληρώσουμε μαζί ένα δελτιάκι με τον μοναδικό αγώνα που παρουσιάζει ενδιαφέρον. Η Μάντσεστερ Σίτυ υποδέχεται την Έβερτον για την 27η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Οι γηπεδούχοι έχουν υποχωρήσει στην 8η θέση και θέλουν η ολοκλήρωση του πρωταθλήματος να τους βρει στην πρώτη εξάδα που οδηγεί στο Κύπελλο Ουέφα. Οι βασικοί Ελάνο και Κορλούκα που πραγματοποιούν εξαιρετική σεζόν, επιστρέφουν στην ενδεκάδα. Η Έβερτον βρίσκεται μόλις 3 βαθμούς πιο πάνω ενώ συνεχίζει στους 16 του κυπέλλου Ουέφα περνόντας πολύ εύκολα την Μπράν. Ο βασικός στόπερ Γιόμπο επιστρέφει, αφού ξεκουράστηκε μεσοβδόμαδα. Η ομάδα του Σβεν Γκοραν Ερικσον είναι φανερό πως έχει "σκάσει" και θα παλέψει για να πλασαριστεί σε θέση ευρώπης. Η Έβερτον είναι πιο δουλεμένη και δεμένη ομάδα και έχει το προβάδισμα. Η έδρα της Σιτυ με φοβίζει. Και οι δύο ομάδες διαθέτουν εξαιρετικούς παίκτες από την μέση και μπροστά (Αρτέτα, Γιακούμπου, Ελάνο κτλ.), γι' αυτό και θα στραφώ στο over 2.5 goals που βρίσκω στο 2.60 με 20 ευρώ.

Υπενθυμίζω πως αυτήν την εβδομάδα δεν έχουμε κύπελλα Ευρώπης και θα περιοριστούμε στα κύπελλα εγχώριας διαλογής με τα οποία δεν νομίζω πως κανείς πολυασχολείται. Ciao!

Υ.Γ.: Όποιος ξέρει γιατί δεν εμφανίζονται ετικέτες μετά τις αναρτήσεις αν και τις έχω ενεργοποιήσει, ας επικοινωνήσει μαζί μου. HELP!

Δεν υπάρχουν σχόλια: