powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2008

Κρύο(ς)...


Όπως φαίνεται, το τσουχτερό κρύο και η κακοκαιρία έχει επηρεάσει άμεσα τον Tameiouxo και τις προβλέψεις του. Mε χθεσινό απολογισμό μια στις τρεις σωστές προβλέψεις σίγουρα δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένος. Η Σεβίλλη, αν και ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα από την Μπαρτσελόνα, ισοφαρίστηκε στο τέλος του αγώνα και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Το ίδιο σενάριο γευτήκαμε και στην αναμέτρηση Λεβερκούζεν-Αμβούργο . Οι φιλοξενούμενοι, αν και προηγήθηκαν, έμειναν στο 1-1. Τέλος, η Σάντερλαντ μας επιβεβαίωσε επικρατώντας εύκολα 2-0 της Γουίγκαν.

Για το σημερινό κουπόνι, θα σας καταθέσω τις δύο προτάσεις μου ξεκινώντας από το
ντέρμπι της Πρέμιερ Λιγκ Τσέλσι-Λίβερπουλ. Η ομάδα του Ρομάν Αμπράμοβιτς "γκέλαρε" μετά από καιρό φέρντοντας 1-1 εκτός έδρας με την Πόρτσμουθ την προηγούμενη αγωνιστική. Ως συνέπεια, βρίσκεται πλέον 6 βαθμούς μακριά από την κορυφή. Ο Καρβάλιο επιστρέφει στα μετόπισθεν από τιμωρία, ο Όμπι Μίκελ επέστρεψε από το Κόπα Άφρικα ενώ φαντάζει πιθανή και η συμμετοχή στην αποστολή του Λάμπαρντ μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα απουσίας λόγω τραυματισμού. Εκτός παραμένουν οι τραυματίες Τέρυ, Σεφτσένκο. Από την πλευρά του Άνφιλντ, το κλίμα σε διοικητικό επίπεδο παραμένει εκρηκτικό και αυτό έχει άμεσο αντίκτυπο στην απόδοση της ομάδας. Ο Φερνάντο Τόρρες που έχει ξελασπώσει την ομάδα με τα γκολ του ουκ ολίγες φορές θα απουσιάσει λόγω τραυματισμού μαζί με τους Βορονίν, Αουρέλιο, Αρμπελόα, Άγκερ και Τσάβι Αλόνσο (τιμωρημένος). Πολλές και σημαντικές οι απουσίες για την Λίβερπουλ που δεν έχει ηρεμία σε διοικητικό επίπεδο. Θα εμπιστευτώ την Τσέλσι του πολυπληθούς ρόστερ στον 1 του 2.06 με 20 ευρώ.

Στην Γερμανία, η Σάλκε φιλοξενείται από την Ντόρτμουντ και όλα τα βλέμματα των Γερμανών φιλάθλων είναι στραμμένα σε αυτό το ματς και στο Μπάγερν-Βέρντερ. Τα τελευταία χρόνια η Ντόρτμουντ στο γήπεδό της επικρατεί της μισητής αντιπάλου της, όπως και πέρυσι (2-0) που της στέρησε ολόκληρο πρωτάθλημα. Η δύναμη των Βεστφαλών είναι στην επιθετική γραμμή όπου οι Πέτριτς, Κλιμοβιτς και Κρίνγκε έχουν πετύχει 18 γκολ. Θετικό και το γεγονός πως επιστρέφει ο Ελβετός επιθετικός Φράι μετά από 8 μήνες απουσίας λόγω τραυματισμού. Οι Αμπελ, Πάντερ και Μπαϊράμοβιτς είναι εκτός για την Σάλκε λόγω τραυματισμού. Όμως το μεγάλο πρόβλημα για τους φιλοξενούμενους σχετίζεται με την απουσία του Κουράνι (8 γκολ) λόγω τιμωρίας. H επιθετική γραμμή των γηπεδούχων μπορεί να προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στους περσινούς δευτεραθλητές. Πιστεύω στην Ντόρτμουντ και τον Τόμας Ντόλ και ποντάρω 15 ευρώ στον 1 του 2.96.

Στην Ελλάδα, δεν μπορώ να βγάλω άκρη με τα σημερινά ματς. Ας μείνουμε σε αυτές τις δύο επιλογές καθώς είμαστε, όπως θα έχετε καταλάβει, σε περίοδο ντεφορμαρίσματος! Ας μην προκαλούμε την τύχη μας! ΒΥΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: