powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2008

Ακόμη πιο βαθιά...


Η περίοδος παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος και η κακοτυχία στις προβλέψεις μας συνεχίζεται, έχοντας πλεον πέσει στα 97 ευρώ κέρδος! Ο κουβάς φαίνεται να μην έχει τελειωμό! Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι και η αποτυχία της χθεσινής μας πρότασης. Με την Ίντερ να μένει (άδικα) από το 30' με 10 παίκτες ήταν πολύ δύσκολο να επιβεβαιωθεί το over, αν και οι παίκτες της Λίβερπουλ θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει το σκορ πολύ νωρίτερα από το 85ο λεπτό.

Από την σημερινές αναμετρήσεις που ολοκληρώνουν το πρώτο μέρος της φάσης των 16 του Τσου-Λου, ξεχωρίζω το ζευγάρι Λυών-Μάντσεστερ Γουνάιτεντ. Δύο φύσει επιθετικές ομάδες συγκρούονται με φόντο τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Ο Αλέν Περέν ξεκούρασε το Σ/Κ τους δύο καλύτερους παίκτες της ομάδας, Μπενζεμά και Ζουνίνιο, γεγονός που συνετέλεσε στην ήττα της πρωταθλήτριας Γαλλίας από την Λεμάν με 1-0. Απουσίες δεν υπάρχουν για τον Γάλλο προπονητή που θα κατεβάσει την καλύτερη ενδεκάδα με στόχο την νίκη. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του αειθαλή Άλεξ Φέργκιουσον προέρχεται από το εντυπωσιακό 4-0 επί της Άρσεναλ για τον θεσμό του Κυπέλλου. Κριστιάνο Ρονάλντο και Γκίγκς θα πάρουν θέση στην βασική ενδεκάδα, συνθέτοντας με το τανκ Ρούνευ μια εντυπωσιακή επιθετική τριπλέτα. Αναμένω ανοιχτό ματς με τις δυο ομάδες να έχουν στην διάθεσή τους όλα τα επιθετικά τους όπλα. 20 ευρώ, λοιπόν, στο οver 2.5 goals στην εξαιρετική τιμή του 2.50.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, η Άρσεναλ λογικά θα επικρατήσει της προβληματικής Μίλαν ενώ στα Φενέρμπαχτσε-Σεβίλλη και Σέλτικ-Μπαρτσελόνα το προβάδισμα ανήκει στην ισοπαλία και στα λίγα γκολ. Good Luck!

Δεν υπάρχουν σχόλια: