powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2008

Επίθεση σε όλα τα μέτωπα!



Από τα πιο γεμάτα κουπόνια της σεζόν και σκοπεύουμε να το εκμεταλλευτούμε με πολλές επιλογές. Υπάρχει αγωνιστική δράση σε όλα τα πρωταθλήματα σε ποδόσφαιρο και μπασκετ αλλά και οι δυο τελικοί για την ολοκλήρωση του Κόπα Άφρικα. Αν και η συγκεκριμένη διοργάνωση έστειλε όλη την υφήλιο στον κουβά με τα αποτελέσματα των ημιτελικών.

Ξεκινάω από την αγγλία και το πρωτάθλημα της Πρέμιερσιπ. Η Σάντερλαντ υποδέχεται την Γουίγκαν, (17:00), σε ένα κομβικό ματς για την μάχη της παραμονής στην κατηγορία. Οι δύο ομάδες έχουν συλλέξει μέχρι στιγμής 23 βαθμούς, μόλις δυο πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Οι μαύρες γάτες θα στερηθούν των υπηρεσιών των Ρίτσαρντσον, Γιορκ, Μίλερ, Χίγκινμποθαμ, Γουάλας και Λεντμπιτερ (οι τρεις πρώτοι είναι οι πιο σημαντικοί) ενώ το καλό νέο ακούει στην επιστροφή του αμυντικού Ετούχου από το Κόπα Άφρικα. Η Γουίγκαν δεν θα έχει στην διάθεσή της τον αμυντικό Χάγκεν ενώ και οι επιθετικοί Χέσκευ και Κίνγκ δίνονται ως αμφίβολοι. Παρά τις πολλές απουσίες στον χώρο του κέντρου, θα εμπιστευτώ τον Ρόι Κιν και την δυνατή έδρα της ομάδας του. 1 ,λοιπόν, με απόδοση 2.26 και 15 ευρώ ποντάρισμα.

Η Γερμανία θα είναι ο δεύτερος σταθμός μου, για σήμερα, όπου διανύουμε την δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου γύρου. Στο σημαντικότερο ματς της ημέρας, η Λεβερκούζεν υποδέχεται το Αμβούργο, (16:30) ,για την μάχη της τρίτης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Τσου Λου. Είναι απορίας άξιο πως μια ομάδα με τόσο μέτριο υλικό όπως η Λεβερκούζεν έχει καταφέρει να βρεθεί στην τρίτη θέση μαζί με το πολύ πιο ποιοτικό Αμβούργο. Αρκετά τα προβλήματα για τους γηπεδούχους με τους
Κάστρο (δεξί μπακ), Ράμελοφ (αμυντικό χαφ), Αγκί, Σίνκεβιτς, Σαρπάι. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν στην αποστολή τους Ατούμπα(μπακ) και Ζιντάν (επιθετικός), Σορίν (αριστερό μπακ) και Καστελέν(αμυντικός). Με παίκτες της κλάσης των Φαν ντε Φάαρτ, Όλιτς, Τροχόφσκι δύσκολα να τα καταφέρει η Λεβερκούζεν που στερείται ποιότητας. 2 το Αμβούργο με απόδοση 3.25 και 15 ευρώ.

Αργά το βράδυ (23:00) στην Ισπανία, διεξάγεται το σημαντικότερο ματς της αγωνιστικής, όπου η Σεβίλλη υποδέχεται την Μπαρτσελόνα. Η ομάδα της Βαρκελώνης προέρχεται από ακόμη μια φετινή κακή εμφάνιση, κερδίζοντας την Οσασούνα 1-0 με γκολ του Τσάβι στο 88ο λεπτό.Παρόλα αυτά, μετά και την απρόσμενη ήττα της Ρεάλ από την Αλμερία κατάφερε να μειώσει την διαφορά στους 6 βαθμούς. Η Σεβίλλη καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να πλησιάσει την πρώτη τετράδα, ευρισκόμενη 7 βαθμούς πίσω από την τρίτη Εσπανιόλ και την τέταρτη Βιγιαρεάλ. Σε αυτό βοήθησε και η δεύτερη εκτός έδρας νίκη για φέτος που σημείωσε επί της Ουέλβα με 2-1. Για την Μπαρτσελόνα, ο Πουγιόλ είναι εκτός λόγω τραυματισμού ενώ συνεχίζουν να απουσιάζουν στο κόπα Άφρικα οι Ετό και Τουρέ. Στην Σεβίλλη, οι Κανουτέ και Κειτά έχουν επιστρέψει από το Κόπα Άφρικα και αναμένεται να χρησιμοποιηθούν ενώ δεν έχει γυρίσει ακόμη ο επιθετικός Αρούνα Κονέ. Οι Σεβαντόν και Κρέσπο θα απουσιάζουν λόγω τραυματισμού. Οι απουσίες της Μπαρτσελόνα είναι πολύ σημαντικές και μπορούν να οδηγήσουν τπυς καταλανούς σε μια ακόμη εκτός έδρας ήττα. 1 η Σεβίλλη στο 2.76 και θα ποντάρω άλλα 15 ευρώ.

Στα ελληνικά ματς, πιστεύω σε νίκη της ΑΕΚ στο Αλκαζάαρ επί της Λάρισας ενώ το over φαντάζει πολύ πιθανό στο Παναθηναϊκός-Βέροια και Ηρακλής-Ατρόμητος. Αυτά από εμένα και ντυθείτε καλά γιατί κάνει κρύο! Μπρρρρρρρρρρ! ΒΥΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: