powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2008

Σοβαρεύουν τα πράγματα...
Μετά από δύο μήνες διακοπής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, το κύπελλο Ουέφα επανέρχεται με το κλασικό σύστημα των νοκ-άουτ αναμετρήσεων και με πλήθος πιο σοβαρών και καλών ομάδων απότι στην φάση των ομίλων. Στις σημερινές αναμετρήσεις υπάρχει και ελληνικό ενδιαφέρον με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ να ρίχνονται στην μάχη. Αν και είναι αλήθεια πως θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους εκπροσώπους σε αυτήν την φάση του θεσμού (βλ. Άρη, Πανιώνιο). Υπενθυμίζω πως οι ρεβάνς είναι σε μια εβδομάδα (22/02).

Πλην των αναμετρήσεων Ρέιντζερς-Παναθηναϊκός και ΑΕΚ-Χετάφε, για τα υπόλοιπα ματς είναι πολύ δύσκολο να σχηματίσεις γνώμη. Όμαδες όπως η Ζενίτ, η Σπάρτακ Μόσχας, η Γαλατασαράι, η Χέλσινμποργκ δεν έχω την παραμικρή ιδέα σε τι κατάσταση βρίσκονται αυτήν την χρονική στιγμή (δεδομένης και της διακοπής του ρωσικού πρωταθλήματος). Οι αυριανές αναμετρήσεις είναι μεταξύ ομάδων που γνωρίζουμε καλύτερα και παρακολουθούμε τα Σ/Κ την πορεία τους στο πρωτάθλημα της χώρας τους.

Η σημερινή πρότασή μου αφορά τον αγώνα Ρέιντζερς-ΠΑΟ. Όπως θα θυμάστε, οι Σκωτσέζοι αποκλείστηκαν την τελευταία αγωνιστική από την φάση των 16 του Τσου Λου από την Λυών και βρέθηκαν στο κύπελλο Ουέφα και τον δρόμο του Παναθηναϊκού. Ο σωματώδης επιθετικός Νταρσεβίλ θα απουσιάσει και από τις δύο αναμετρήσεις λόγω τιμωρίας ενώ οι μέσοι Μπίσλευ, Τόμσον και Γουίτακερ είναι τραυματίες. Για τον Παναθηναϊκό, που στα εκτός έδρας ματς φαντάζει πιο δυνατός απ' ότι όταν αγωνίζεται στην Λεωφόρο, θα απουσιάσει ο Σαριέγκι και την θέση του θα πάρει ο τίμιος Γιαννάκης Γκούμας. Αναμένω επικράτηση των "πρασίνων" καθώς διαθέτουν καλύτερη ομάδα και υπερτερούν κατά πολύ στο χώρο του κέντρου σε ποιότητα παικτών. Ελπίζω μόνο να μην κάνει το λάθος ο Πεσέιρο και βάλει τον ταγαρά Σέριτς. Θα ρισκάρω και θα βάλω 20 ευρώ στο 2 σε απόδοση 4.2.

Στο ματς της ΑΕΚ, σίγουρα όλοι, παίκτες-διοίκηση-φίλαθλοι, θα είναι επηρεασμένοι από την απόλυση του Λορένσο Σέρα Φερέρ. Δύσκολο ματς όπου η νίκη της ΑΕΚ φαντάζει απίθανη κόντρα σε μια καλοδουλεμένη ισπανική ομάδα. Adios και να θυμάστε πως σήμερα δεν είναι αργία είναι ΑΠΕΡΓΙΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: