powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2008

Comeback!


Η νούμερο 1 ποδοσφαιρική διοργάνωση -σε συλλογικό επίπεδο- επιστρέφει προς τέρψιν όλων των ποδοσφαιρόφιλων! Από σήμερα το βράδυ, μπαίνουμε στην τελική ευθεία του Τσου-Λου που θα μας οδηγήσει στον τελικό της Μόσχας. Το μόνο εύχομαι, είναι να μην δούμε για χιλιοστή φορά μια εκ των Λίβερπουλ ή Μίλαν! Και η... βαριά φανέλα έχει τα όριά της! Βέβαια, η φετινή διοργάνωση διαφέρει από τις προηγούμενες για εμάς τους Έλληνες καθώς μετά από 6 ολόκληρα χρόνια έχουμε εκπρόσωπο -τον Ολυμπιακό- στην φάση των 16.

Είμαι σίγουρος πως όλοι θα ασχοληθείτε με τον αγώνα των Πειραιωτών με την Τσέλσι. Προς ενημέρωση δική σας, όλη η ευρώπη έχει πέσει πάνω στο under 2.5 goals. Και η δική μου λογική το ίδιο λέει, άλλα θα αποφύγω να ποντάρω πάνω έστω και 50 λεπτά... Το 2 κυμαίνεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα (1.9 περίπου), όμως το Χ αξίζει το ρίσκο. Εκτός και αν προηγηθεί η Τσέλσι, οπότε το παιχνίδι για τους ερυθρόλευκους δεν θα έχει γυρισμό.

Η βασική μου πρόταση για σήμερα, αφορά την αναμέτρηση του Άνφιλντ ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Ίντερ. Η Λίβερπουλ και ο Μπενίτεθ με δικαιώνουν απόλυτα με τα αποτελέσματα και τις εμφανίσεις τους, κατά την φετινή περίοδο. Ένα παίκτης -Τόρρες- δεν αρκεί για να σε κάνει ομάδα πρωταθλητισμού, ειδικά όταν δεν καλύπτεις τις τρύπες σου σε άμυνα (ακόμα παίζει ο Χύπια!) και κέντρο (φιλότιμος ο Μπεναγιούν αλλά λίγος). O Ισπανός προπονητής Ράφα Μπενίτεθ φαίνεται πως μετράει μέρες και πολλά θα εξαρτηθούν από το σημερινό αποτέλεσμα. Πλήρης η Λίβερπουλ με την επιστροφή και του Τόρρες. Από την άλλη πλευρά, η Ίντερ κάνει έναν υγιεινό και ξεκούραστο περίπατο στο Campionato, καθώς δεν υπάρχει ιταλική ομάδα που να μπορεί να την συναγωνιστεί. Ο μέσος Σέζαρ είναι τιμωρημένος και αποτελεί την μόνη σημαντική απουσία για τους Ιταλούς. Πιστεύω πως οι Ιμπραίμοβιτς-Κρουζ μπορούν να προκαλέσουν πολλά προβλήματα στην κακή άμυνα της Λίβερπουλ ενώ με τον Τόρρες βασικό οι γηπεδούχοι θα σκοράρουν σχετικά εύκολα. Καταλήγω στο over 2.5 goals που βρίσκω στην εξαιρετική τιμή του 2.72 και στηρίζω με 15 ευρώ.

Στα υπόλοιπα ματς, η Πόρτο δεν χάνει από την ασταθέστατη Σάλκε και πιστεύω πως θα βρίσκεται στην οχτάδα ενώ η Ρόμα μπορεί να κερδίσει την Ρεάλ των πολλών ελλείψεων και του μέτριου προπονητή Σούστερ. ΒΥΕ!

Υ.Γ.: Ένα πρόβλημα στη σύνδεση του Internet δεν μου επέτρεψε να επικοινωνήσουμε εν μέσω...της χιονοθύελλας. Ελπίζω να μην επαναληφθεί! Άτιμε δαίμονα της τεχνολογίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: