powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2008

Ξόρκια!


Επιζητώ την βοήθεια της μάγισσας για να ξορκίσουμε τον κουβά! Μετρώντας τρεις σερί αποτυχημένες προβλέψεις, η ρέντα φαίνεται να μας έχει εγκαταλείψει! Μοναδικό ξόρκι που έχω στην διάθεσή μου είναι η σωστή και προσεκτική μελέτη ώστε να οδηγηθούμε στο ταμείο.

Ξεκινάω τις προβλέψεις μου με το ελληνικό πρωτάθλημα. Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στην βόρεια Ελλάδα και στο γήπεδο Χαριλάου (16:45) με τον Άρη να υποδέχεται τον τελευταίο Εργοτέλη. Ο Ντούσκο θα έχει για πρώτη φορά στην διάθεσή του τους δύο βραζιλιάνους Αμορόζο και Ζεντίλ και αναμένεται να τους χρησιμοποιήσει. Μοναδική απώλεια, ο καλός αριστερός μπακ Αουρέλιο που είναι τιμωρημένος. Από την άλλη, ο Εργοτέλης πέραν των γνωστών απουσιών του (Πόζα, Μιλάντιν, Ογκνιένοβιτς) δεν έχει κάποιο άλλο πρόβλημα. Ο Μπούντιμιρ που ήταν αμφίβολος συμπεριλήφθηκε εν τέλει στην αποστολή και θα αποτελέσει άλλη μια επιθετική επιλογή για τον Καραγεωργίου. Πιστεύω πως ο Εργοτέλης με Ογκουνσότο, Βακουφτσή μπορεί να εκμεταλλευτεί τα κενά στην άμυνα του Άρη. Ισχύει και αντιστρόφως. Βρίσκω το over 2.5 goals στο 2.40 και το τιμάω με 20 ευρώ.

Το δεύτερο στοιχηματικό ξόρκι, για σήμερα, θα το αναζητήσω στον αγώνα Βαγιαδολίδ - Βαλένθια. Η Βαγιαδολίδ, που πραγματοποιεί μια εξαιρετική πορεία και βρίσκεται στην 9 θέση με 27 βαθμούς (όσους και η Βαλένθια), θα στερηθεί των υπηρεσιών του βασικού της τερματοφύλακα Ασένχο ενώ για την Βαλένθια θα απουσιάσει ο Μιγκέλ. Στο στρατόπεδο των Λεβαντίνων υπάρχει ικανοποίηση και ψυχολογική ανάταση μετά την πρόκριση στους 4 του κυπέλλου μεσοβδόμαδα (2-2 με Ατλέτικο). Νομίζω πως ήρθε η στιγμή για την Βαλένθια να κερδίσει μετά από τρεις μήνες! Περιμένω την αγωνιστική αφύπνιση του Βίγια και ποντάρω 10 ευρώ στο 2 της Βαλένθια με απόδοση 3.30.

Στα υπόλοιπα: στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός θα νικήσει εύκολα την Καλαμαριά ενώ ΠΑΟ και ΑΕΚ θα έχουν πιο δύσκολο έργο με Αστέρα και Πανιώνιο. Στο ΟΦΗ-ΠΑΟΚ δεν βλέπω διπλό.
Επίσης, ΜΑΚΡΙΑ από την Μίλαν που παίζει εκτός έδρας με την Φιορεντίνα και έχει πολλές απουσίες και βλέπω για under 2.5 goals. Τέλος, καλός είναι και ο άσος της Γκάνας που λογικά θα φτάσει μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης... ΒΥΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: