powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2008

Η μελωδία της επιτυΧίας!



Και αφού πέρασε μια άγονη και αντιπαραγωγική ευρωπαϊκή εβδομάδα, φτάσαμε στο προσφιλές και γεμάτο αναμετρήσεις ποδοσφαιρικό Σ/Κ. Στα εντός των συνόρων ξεχωρίζει ο αγώνας ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (19:00, Supersport 1), με τους φιλοξενούμενους να παρατάσσονται με σημαντικές απουσίες (Λεντέσμα, Τοροσίδης, Λούα Λούα). Οι γηπεδούχοι παίζουν πλήρεις και η χρονική στιγμή της αναμέτρησης τους ευννοεί ώστε να μπορέσουν να μην ηττηθούν από τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Από το ελληνικό πρωτάθλημα θα προέρχεται και η πρώτη πρότασή μου, με τον Αστέρα Τρίπολης να υποδέχεται την Καλαμαριά (19:00, ΝΕΤ). Η ομάδα του καλού και εύστροφου προπονητή Παόλο Κάμπος έχει χάσει την φρεσκάδα της και έχει αισίως συμπληρώσει 6 αγωνιστικές χωρίς νίκη. Κάτι που ήταν για την πλειοψηφία των φιλάθλων αναμενόμενο, καθώς πρόκεται για την πρώτη χρονιά αυτής της ομάδας στην α' εθνική. Στο προηγούμενο ματς, παραδόθηκε εύκολα στον Άρη (2-0) αν και έπαιζε για περίπου μια ώρα με παίκτη παραπάνω. Στα ευχάριστα νέα συγκαταλέγεται η επιστροφή του πρώτου σκόρερ Φιλομένο αλλά και των Κυργιάκο, Τσέζαρεκ, Νταμόντε, ενώ θα απουσιάσουν οι Ψωμάς, Μασάντο, Καμπούροφ, Ζουντί. Από την πλευρά της, οι φιλοξενούμενοι παρουσιάζουν ένα βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο σε σχέση με τον α' γύρο του πρωταθήματος. Αυτή η βελτίωση οφείλεται κυρίως στην μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας (Χετεμάι, Μπάρκογλου, Κοντοδήμος). Στο προηγούμενο ματς, δυο τραγικά λάθη στην άμυνα αρκούσαν για να ηττηθούν από τον ΠΑΟΚ με 2-0. Οι Μπούσι, Γαλανόπουλος θα απουσιάσουν λόγω τραυματισμού. Εν κατακλείδι, η αγωνιστική κάμψη του Αστέρα Τρίπολης και το καλό αγωνιστικό πρόσωπο της Καλαμαριάς με οδηγούν στο Χ με απόδοση 3.6 και ποντάρισμα 10 ευρώ.

Περνάμε στην Γερμανία και την αναμέτρηση Λεβερκούζεν - Σάλκε (16:30, Supersport 2). Και οι δύο ομάδες προέρχονται από νικηφόρες ευρωπαϊκές βραδιές. Η Λεβερκούζεν συνέτριψε 5-1 την Γαλατασαράι και προκρίθηκε στους 16 του κυπέλλου Ουέφα ενώ η Σάλκε επικράτησε με 1-0 της Πόρτο και αισιοδοξεί για πρόκριση στους 8. Οι γηπεδούχοι, που δεν έχουν κάποια σημαντική απουσία, βασίζουν το παιχνίδι τους στα κέφια των Κίσλινγκ, Μπαρνέτα και στα γκόλ από στημένες φάσεις αφού η αμυντική τους λειτουργία είναι αναξιόπιστη. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φάνης Γκέκας έχει παροπλιστεί από τον προπονητή του εξαιτίας της μη ικανοποιητικής του απόδοσης όσες φορές του δόθηκε η ευκαιρία. Οι φιλοξενούμενοι συμπεριέλαβαν στην αποστολή τους Γκροσμούλερ, Μπαϊράμοβιτς λόγω τραυματισμού. Στην επιθετική γραμμή, βασίζονται μόνο στον Κουράνι (8 γκολ) ενώ στα χαφ οι νεαροί Οζίλ, Ράκιτις είναι καλοί παίκτες αλλά έχουν μεταπτώσεις στην απόδοσή τους. Λαμβάνοντας υπόψιν την κούραση των δύο ομάδων από τα μεσοβδόμαδα παιχνίδια και την αγωνιστική τους εικόνα στο πρωτάθλημα (ισοβαθμούν στην 4 θέση με 35 βαθμούς), οδηγούμαι πάλι στο
Χ με απόδοση 3.45 (10 ευρώ).

Επίσης, σας συμβουλεύω να αποφύγετε την σημερινή αγωνιστική στην Αγγλία. Χαμηλές αποδόσεις, δύσκολα ματς και θολά φαβορί συνθέτουν το τοπίο στο μεγάλο νησί. ADIOS!

Δεν υπάρχουν σχόλια: