powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

Αδιάφορο...διπλό!

Παναθηναϊκός-Βιγιαρεάλ, Λίβερπουλ-Ρεάλ, Γιουβέντους-Τσέλσι. Αμφίρροπα ματς τα οποία έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Ρέπουν προς την ισοπαλία. Παρά ταύτα, το παντελώς αδιάφορο ζευγάρι Μπάγερν-Σπόρτινγκ (το 0-5 του πρώτου αγώνα δεν αφήνει καμία ελπίδα για τους Πορτογάλους) κεντρίζει την στοιχηματική προσοχή μου.

Η Bayern Munich υποδέχεται την Sporting Lisbon
(21:45, Novasports 1) σε ένα ματς διαδικαστικού χαρακτήρα. Οι βαυαροί στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων ήταν ισοπεδωτικοί. Κορυφαίος του γηπέδου ο Φράνκ Ριμπερί. Η ποιότητα του Γάλλου μεσοεπιθετικού ανεβάζει επίπεδο την Μπάγερν και τους μέτριους συμπαίκτες του. Σκόραρε, έδωσε ασίστ, προσέφερε θέαμα. Πάντως, ας μην σας ξεγελάει η εντυπωσιακή νίκη της Μπάγερν. Όλη την χρονιά,η απόδοση της ομάδας κυμαίνεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα και ο Κλίνσμαν ψάχνει να βρει τι φταίει. Αυτή η κατάσταση αποτυπώνεται ξεκάθαρα στο πρωτάθλημα όπου βρίσκονται στην 5η θέση μαζί με την Χόφενχαϊμ, το Αμβούργο και την Βόλφσμπουργκ. Παράλληλα, στο κύπελλο Γερμανίας αποκλείστηκε με 4-2 από την Λεβερκούζεν. Στο αποψινό παιχνίδι, ο Κλίνσμαν σκοπεύει να ξεκουράσει πλήθος βασικών παικτών, όπως ο Άλντιντοπ, ο Ριμπερί, ο Τόνι και ο Μπορόφσκι δεδομένου του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί.

Απογοητευτική ήταν η εικόνα της Σπόρτινγκ στο α' ματς των δύο ομάδων. Στο β´ ημίχρονο επήλθε μια ανεξήγητη αγωνιστική κατάρευση για την ομάδα του Πάολο Μπέντο. Τα κενά στην άμυνα ήταν τεράστια ενώ και η επιθετική γραμμή δεν βοήθησε ώστε να μείνει το σκορ σε πιο ορατά επίπεδα. Η υπόθεση-πρόκριση έλαβε γρήγορα τέλος για τους Πορτογάλους που θέλουν την νίκη για το πληγωνμένο γόητρό τους. Το σαββατοκύριακο η Σπόρτινγκ επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία από την πρωταθλήτρια Πόρτο. Έτσι, η διαφορά της από την κορυφή (Πόρτο) παρέμεινε στους 4 βαθμούς. Αρκετά είναι και τα προβλήματα τραυματισμών σε βασικούς παίκτες της ομάδας. Οι Πόστιγκα, Ρομανιόλι και Ρόσεμπακ ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ στο ντέρμπι με την Πόρτο τραυματίστηκε και ο Γκρίμ ο οποίος χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Εκτός των τραυματισμών, οι Πορτογάλοι έχουν πληγωθεί πολύ και από το βαρύ σκορ του α' αγώνα. Η Σπόρτινγκ είχε δείξει πολύ καλή εικόνα στην φάση των ομίλων και οι (καλοί) παίκτες της αδίκησαν τους εαυτούς τους. Πιστεύω πως στο σημερινό ματς θα έχουν ένα κίνητρο παραπάνω για να αμβλύνουν τις άσχημες εντυπώσεις που άφησαν στην πρώτη αναμέτρηση. Εν αντιθέσει με την Μπάγερν η οποία θα έχει το μυαλό της στο πρωτάθλημα όπου πρέπει να καλύψει το χαμένο έδαφος. Αφήστε που η αμυντική συμπεριφορά είναι επιεικώς αστεία...Εαν ο Μουτίνιο με τον Λίεντσον βρεθούν σε καλή ημέρα, μπορούν να οδηγήσουν την Σπόρτινγκ στην νίκη. 2 της Σπόρτινγκ στο 5.5 και 10 ευρώ ποντάρισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: