powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Σάββατο 1 Μαρτίου 2008

Μάρτης γδάρτης!




Κατά κανόνα, ο Μάρτιος αποτελεί τον πιο περίεργο μήνα του κάθε έτους. Δεν ξέρεις αν θα έχει ζέστη, κρύο, χιόνια ή βροχές! Ελπίζω να μην μας επηρεάσει στοιχηματικά και να έχουμε έναν καλό μήνα προβλέψεων, ώστε να βγούμε επιτέλους από το αδιέξοδο στο οποίο έχουμε περιέλθει τον τελευταίο καιρό. Σήμερα, υπάρχουν αρκετά καλά σημεία στο κουπόνι, το οποίο βέβαια μπορεί και να μας γυρίσει μπούμερανγκ!

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Ντέρμπι υποδέχεται την Σάντερλαντ (17:00), με τους γηπεδούχους να έχουν αποχαιρετήσει την κατηγορία εδώ και καιρό... Η Ντέρμπι, ως καθαρόαιμη βρετανική ομάδα, παλεύει όλα τα ματς για λόγους γοήτρου και προσπαθεί να συλλέξει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. Βασίζεται, κυρίως, σε βρετανούς ποδοσφαιριστές που δεν ξέρουν μπάλα αλλά παίζουν με πολύ δύναμη και πάθος. Πολλές απουσίες για το σημερινό ματς, με τον μέσο Μπέρνς και τους αμυντικούς Ντέιβις, Μίαρς να είναι τραυματίες. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι αντιμετωπίζουν το μέλλον με αισιοδοξία, καθώς ισοβαθμούν στην 14η θέση με την Γουίγκαν με 26 βαθμούς, +4 από την ζώνη του υποβιβασμού. Απουσίες δεν υπάρχουν πλην του αμφιβόλου μέσου Ρίτσαρντσόν. Παρά το ότι οι μαύρες γάτες κατέχουν το χειρότερο εκτός έδρας ρεκόρ του πρωταθλήματος(0-2-12!), θα τους εμπιστευτώ κόντρα στην ουραγό Ντέρμπι, ποντάροντας 20 ευρώ στο 2 του 2.40.

Το βράδυ του Σαββάτου στην ιβηρική χερσόνησο είναι πολύ πιο πλούσιο απ΄ότι μας είχε συνηθίσει. 4 αγώνες θα διεξαχθούν σήμερα, μεταξύ των οποίων και η πολύ σημαντική αναμέτρηση μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα (21:00, Supersport 1). Η Ατλέτικο έχει θέσει ως στόχο για την φετινή χρονιά την έξοδο στο Τσου-Λου και είναι ο μοναδικός στόχος που της έχει απομείνει. Το υλικό της ομάδας είναι εξαιρετικό (Ρέγιες, Σιμάο, Γκαρσία, Αγκουέρο, Φορλάν κ.α.), όμως τα σημαντικά προβλήματα στην άμυνα και η έλλειψη ποιοτικών παικτών σε αυτές τις θέσεις, της έχουν στοιχίσει. Πάντως, εξακολουθεί να βρίσκεται στην 4η θέση με 41 βαθμούς, όμως Σεβίλλη και Εσπανιόλ με 39 παραμονεύουν. Στο άλλο στρατόπεδο, οι φιλοξενούμενοι έχουν μειώσει στους 2 βαθμούς την διαφορά από την πρωτοπόρο Ρεαλ, εκμεταλλευόμενοι τις ανέλπιστες γκέλες των περσινών πρωταθλητών. Η εικόνα της ομάδας έχει βελτιωθεί αρκετά και σε αυτό έχει βοηθήσει η επιστροφή όλων των βασικών παικτών στην ενδεκάδα (Ετό, Τουρέ, Μέσι, Ντέκο). Σημαντικές απουσίες δεν έχει καμμία από τις δύο ομάδες. Η Ατλέτικο στα φετινά μεγάλα ματς έχει εμφανιστεί κατώτερη του αναμενομένου και έτσι οδηγήθηκε σε πρόωρους αποκλεισμούς σε Ουέφα και Κόπα ντελ Ρέι. Η Μπάρτσα είναι σε αγωνιστική άνοδο και θα την στηρίξω με 20 ευρώ στο 2 του 2.08.

Στου υπόλοιπους αγώνες, βλέπω νίκη για Άρσεναλ, Τσέλσι και Μάντσεστερ στην Αγγλία, βλέπω ένα ωραιότατο Χ στο ντέρμπι της Γερμανίας μεταξύ Σάλκε και Μπάγερν ενώ τέλος στην Ελλάδα δεν βλέπω τίποτα! ΒΥΕΕΕΕΕ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: