powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Δευτέρα 5 Μαΐου 2008

Στο κυνήγι της Μαν Γιου!


Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπάγερν Μονάχου ανακυρήχθηκαν πρωταθλήτριες για πολλοστή φορά στην ιστορία τους, 3 αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών τους. Σειρά από τα μεγάλα πρωταθλήματα παίρνει η Πρέμιερ Λιγκ, όπου στην κυριακάτικη τελευταία αγωνιστική θα γνωρίζουμε αν η Μάντσεστερ θα κατάκτησει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την Πρέμιερ Λιγκ. Υπενθυμίζω πως Μαν Γιου και Τσέλσι ισοβαθμούν, με την ομάδα του σερ Άλεξ να υπερτερεί κατά πολύ στην διαφορά τερμάτων.

Στο πλαίσιο της 37η (και προτελευταίας) αγωνιστικής, η Τσέλσι ταξιδεύει στην έδρα της Νιούκαστλ (18:00, Supersport 3) θέλοντας να εξαντλήσει τις πιθανότητές της για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Άβρααμ Γκράντ κυνηγάει τις τελευταίες αγωνιστικές λυσσαλέα την Μαν Γιου και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να την φέρει συγκάτοικό της στην κορυφή. Οι μπλε βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση μετά και την πρόκριση στον τελικό του Τσου Λου. Παράλληλα, ο Άβρααμ Γκραντ επιζητεί και το πρωτάθλημα που με σημερινή νίκη θα έχει ακόμη πιθανότητες. Πάντως, πολύ δύσκολα θα αλλάξει κάτι με την Μάντσεστερ να χρειάζεται μια νίκη την τελευταία αγωνιστική επί της αδύναμης Γουίγκαν για να ανακηρυχθεί πρωταθλήτρια Αγγλίας. Καμμία απουσία για τον Άβρααμ Γκράντ που θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, φρεσκάροντας με 2-3 παίκτες την ομάδα.

Στην πλευρά της Νιούκαστλ, υπάρχει ικανοποιήση για δύο λόγους. Πρώτον γιατί η ομάδα φορμαρίστηκε στο κατάλληλο σημείο και βρέθηκε με 43 βαθμούς στην 12η θέση, πολύ μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού. Και δεύτερον επειδή ο Μάικλ Όουεν άρχισε πάλι να σκοράρει. Την προηγούμενη αγωνιστική ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Γουέστ Χάμ και πλέον αγωνίζεται με το μυαλό της στην καινούρια χρονιά, καθώς δεν έχουν κάποιο άλλο κίνητρο πλη του γοήτρου.
Ο Κέβιν Κίγκαν είναι αμφίβολο κατά πόσο θα παραμείνει και την νέα χρονιά στον πάγκο της ομάδας. Για σήμερα, αρκετοί παίκτες ταλαιπωρούνται με μικροτραυματισμούς που όμως δεν θα τους στερήσουν την συμμετοχή τους στο σημερινό ματς.

Πιστεύω πως η Τσέλσι θα κερδίσει και επειδή η Νιούκαστλ διαθέτει ικανότατους επιθετικούς που σκοράρουν εύκολα, θα προτείνω το over 2.5 goals στην τιμή του 2.14 (20 ευρώ).

Ας ελπίσουμε να σπάσει η γκίνια των τελευταίων εβδομάδων! ADIOS!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Chelsi kai ta miala sta kagkela! An kai esena se kovo manch.