powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Σάββατο 3 Μαΐου 2008

Ντέρμπι παραμονής!


Τα πρωταθλήματα όλων των χωρών σιγά σιγά οδεύουν προς την ολοκλήρωσή τους και οι επιλογές των παικτών του στοιχήματος περιορίζονται. Με την υπόθεση τίτλος να έχει ξεκαθαρίσει στις περισσότερες χώρες -πλην της Αγγλίας- τα ματς δίχως ενδιαφέρον και κίνητρο για τις ομάδες είναι αρκετά.

Στο πρωτάθλημα της Αγγλίας, το σημαντικότερο ματς της ημέρας είναι σίγουρα αυτό μεταξύ Φούλαμ και Μπέρμιγχαμ (17:00, Supersport 1). Ο ηττημένος αυτής της αναμέτρησης θα αποχαιρετήσει την κατηγορία ενώ πιθανή ισοπαλία θα στείλει και τις δύο ομάδες στην Τσάμπιονσιπ. Οι γηπεδούχοι έμειναν ζωντανοί την προηγούμενη αγωνιστική νικώντας την Μάντσεστερ Σίτυ 3-2 εκτός έδρας με γκολ στο 90'. Η τύχη ήταν μαζί τους καθώς οι αντίπαλοί τους έχασαν αρκετές ευκαιρίες να σημειώσουν μια εύκολη νίκη. Έστω και έτσι, οι παίκτες του Χόγκσον φιλοδοξούν να εξαντλήσουν ελπίδες τους για παραμονή σημειώνοντας 2 νίκες, μια σήμερα και μια την τελευταία αγωνιστική επί της αδιάφορης Πόρτσμουθ. Απουσίες δεν υπάρχουν και η ομάδα θα βασιστεί στην αμερικανική της αποικία που αποτελείται από τους Κέλερ, Ντέμπσεϊ και ΜακΜπράιντ.

Στην αντίπερα όχθη, οι φιλοξενούμενοι αυτοκτόνησαν για μια ακόμη φορά αφού ενώ νικούσαν 2-0 την Λίβερπουλ, ισοφαρίστηκαν και πήραν μόνο το βαθμό της ισοπαλίας. Πλέον, βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση και χρειάζονται σήμερα την νίκη και τους 3 βαθμούς αν θέλουν να παραμείνουν στην κατηγορία. Σημαντικές απουσίες δεν υπάρχουν ούτε για τον Άλεξ Μακλίς που θα κατεβάσει την ομάδα με επιθετικογενείς προσανατολισμούς θέλοντας να εκμεταλλευτεί τα αμυντικά κενά της Μπέρμιγχαμ. Θα κρατήσω την θέση που έχω από την αρχή του πρωταθλήματος πως η Μπέρμιγχαμ δεν θα υποβιβαστεί. Πιστεύω το Χ2 αλλά θα επιλέξω, λαμβάνοντας υπόψιν τα αμυντικά κενά των δύο ομάδων, το over 2.5 goals που βρίσκω σε απόδοση 2.10 ποντάροντας 20 ευρώ.

Καλή τύχη σε όλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: