powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Τετάρτη 21 Μαΐου 2008

Τελευταίο ραντεβού...



Το καλύτερο, μας έμεινε για το τέλος. Τελικός Τσου - Λου και με την κούπα που βλέπετε στην φωτό να αναζητεί τον κάτοχό της. Θα είναι σίγουρα βρετανικής αγωγής. Ποια όμως εκ των δύο; Θα κλάψει ο Κριστιάνο Ρονάλντο ή δάκρυα χαράς θα κυλήσουν στο μαυριδερό μάγουλό του; Για πόση ώρα θα μείνει ο Άβρααμ Γκράντ στο χορτάρι γονατιστός να προσεύχεται, αν κατακτήσει το κύπελλο; Ερωτήματα που μας βασανίζουν μέρες ολόκληρες, θα απαντηθούν σε μερικές ώρες.

Για όσους αδαείς, λοιπόν, δεν το γνωρίζουν η Μάν Γιου αντιμετωπίζει την Τσέλσι (21:45, ΝΕΤ) στον τελικό της μεγαλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης. Η ομάδα του σερ Άλεξ Φέργκιουσον κατέκτησε πρόσφατα το πρωτάθλημα Αγγλίας, το δεύτερο σερί, το οποίο αν μη τι άλλο το δικαιούταν. Εκπληκτική χρονιά για τον Ρονάλντο, πολύ καλή για τον Φέρντιναντ και πιο ώριμη για τον Βίντις. Ο Φέργκιουσον, παρουσιάζοντας μια ομάδα με πολύ καλή αμυντική λειτουργία, κατέφερε να πάρει τα αποτελέσματα που του χρειάζονταν και όταν η ομάδα μπούκωνε και έδειχνε να ξεμένει από εμπνεύσεις. Το κλειδί της επιτυχία για την φετινή Μάντσεστερ ήταν η άμυνά της. Και ο Κρι Ρο βέβαια. Για σήμερα όλοι οι παίκτες είναι στην διάθεση του Σκωτσέζου. Ο Γκίγκς θα καθίσει, κατά πάσα πιθανότητα, στον πάγκο και ο Παρκ θα πάρει φανέλα βασικού. Επίσης, Κάρικ, Σκόουλ και Χάργκριβς θα βρίσκονται στο χώρο του κέντρου.

Η άλλη φιναλίστ του τελικού μπορεί να έχασε το πρωτάθλημα αλλά είναι κοινό μυστικό πως ο μεγάλος τους καημός είναι το σημερινό παιχνίδι και το έπαθλό του. Το Τσου Λου ήταν και είναι τα τελευταία χρόνια ο ανεκπλήρωτος πόθος της Τσέλσι και κατ' επέκταση του Αμπράμοβιτς. Πάντως, όταν στις αρχές της φετινής χρονιάς ο Μουρίνιο αποχωρούσε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας και αναλάμβανε ο Άβρααμ Γκράντ, κανείς δεν περίμενε πως οι μπλε θα πραγματοποιούσαν τόσο καλή πορεία σε πρωτάθλημα και Τσου Λου. Ο Εβραίος τους διέψευσε, κρατώντας πιστό αντίγραφο της συνταγής μουρίνιο στον τρόπο παιχνιδιού. Έναν πονοκέφαλο έχει να αντιμετωπίσει ο Γκράντ και αφορά τον Άσλει Κόουλ του οποίου η συμμετοχή είναι αμφίβολη. Στις υπόλοιπες θέσεις, τίποτα δεν θα αλλάξει πλην μιας θέσης στο μεσοεπιθετικούς μεταξύ Μαλουντά και Καλού.

Θεωρώ πως οι καλύτερη στοιχηματική επιλογή σε τέτοια ματς είναι τα ειδικά στοιχήματα. Παίξτε μια δική σας έμπνευση! Εγώ θα στραφώ στις κάρτες και θα ποντάρω 15 ευρώ στον Σκόουλς να δεχτεί κάρτα (οποιουδήποτε χρώματος) σε απόδοση 3.50, καθώς ο Άγγλος είναι επιρρεπής στα σκληρά μαρκαρίσματα. Σχετικά με το ποιος θα επικρατήσει στο τέλος, θα στηρίξω την εμπειρία της Τσέλσι και θα ποντάρω 5 ευρώ σε νίκη της με σκορ 2-1 που βρίσκω στο 14.

Ας ελπίσουμε να απολαύσουμε ένα συναρπαστικό και συνάμα θεαματικό τελικό! Και προσοχή: μείνετε μακριά από το under! Καλά πιτσόμπυρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: