powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Πέμπτη 1 Μαΐου 2008

Πρόκριση με καθαρό σκορ!


Το πρώτο ζευγάρι του τελικού του πρώτου τη τάξει ευρωπαϊκού θεσμού καθορίστηκε. Η Μάν Γιου θα συναντήσει στην Μόσχα την Τσέλσι στις 15 Μαϊου. Δύο ομάδες που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστούσαν στο Τσου Λου, φτάνοντας αρκετές φορές ένα βήμα πριν από τον τελικό. Φέτος ήρθε η δική τους σειρά και όλοι αναμένουμε έναν τελικό αντάξιο της ποιότητας των δύο ομάδων. Σήμερα κληρώνει το ζευγάρι του κυπέλλου Ουέφα, με τις τέσσερις ομάδες να διατηρούν ακέραιες τις ελπίδες τους για πρόκριση.

Στον β' ημιτελικό της ημέρας η Φιορεντίνα υποδέχεται την Ρέιντζερς (21:45, ΜΕΓΚΑ) στην ρεβάνς του 0-0 της Γλασκώβης. Στην πρώτη αναμέτρηση, οι Σκωτσέζοι περιορίστηκαν σε παθητικό ρολό και δημιουργήσαν ελάχιστες εως μηδαμινές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του πολύ καλού Γάλλου τερματοφύλακα Φρέι. H ομάδα Γουόλτερ Σμιθ στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν προσπαθεί να αναπληρώσει τους τραυματισμούς βασικών στελεχών της, αν και στερείται εναλλακτικών λύσεων. Αξίζει να σημειωθεί πως προέρχεται από το κυριακάτικο ντέρμπι με την Σέλτικ το οποίο και έχασε με 3-2. Και σε αυτό το ματς φάνηκε πως αρκετοί βασικοί παίκτες έχουν κουραστεί από τα συνεχή παιχνίδια.
Ο βασικός τερματοφύλακας Μακ Γκρέγκορ, οι μέσοι Νέισμιθ, Μπούρκ, Μπίσλεϊ και οι αμυντικοί Άνταμ, Μακάλοχ θα απουσιάσουν ενώ στα θετικά συγκαταλέγεται η επιστροφή του μέσου Τόμσον και του πολύπειρου αμυντικού Φέργκιουσον.

Από την άλλη, οι γηπεδούχοι έχουν εδώ και μέρες το μυαλό τους στο σημερινό παιχνίδι. Αυτό τους στοίχισε στην μάχη που δίνουν στο ιταλικό πρωτάθλημα για την κατάληψη της 4ης θέσης μένοντας στο 2-2 εντός έδρας με την Σαμπντόρια. Στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στους Σκωτσέζους δεν κινδύνεψαν να δεχτούν γκολ και αν ήταν λίγο πιο τολμηροί θα μπορούσαν να φύγουν και με τη νίκη από το Άιμπροξ. Ο Τσέζαρε Πραντέλι βρίκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους και θα παρατάξει την ομάδα με ένα αμυντικογενές 4-4-2. Δεδομένων των πολλών απουσιών της Ρέιντζερς, θεωρώ πως δύσκολα θα σκοράρουν απέναντι στην εξαιρετική ιταλική άμυνα των Βιόλα. Με Μούτου και Πατσίνι μπορούν να εκμεταλλευτούν οι γηπεδούχοι τα κενά τους και να κερδίσουν με ένα καθαρό σκορ. Θα ρισκάρω προτείνοντας νίκη της Φιορεντίνα με ακριβές σκορ 2-0 στην απόδοση του 7.40 ποντάροντας 10 ευρώ.

Στον άλλο ημιτελικό, δεν εμπιστεύομαι σε καμία περίπτωση την Μπάγερν όπου παρά τους τίτλους που κατακτούν, το κλίμα παραμένει πολύ στραβό...
ADIOS και καλό μήνα σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: