powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Κυριακή 11 Μαΐου 2008

Πέφτει η αυλαία στην Αγγλία


Τελευταία αγωνιστική η σημερινή στο αγγλικό πρωτάθλημα και το ενδιαφέρον όλων συγκεντρώνεται σε τρία μέτωπα. Πρώτον, στην μάχη τίτλου μεταξύ Μάντσεστερ και Τσέλσι, δεύτερον στην μονομαχία για την παραμονή στην κατηγορία μεταξύ Μπέρμιγχαμ, Ρέντινγκ και Φούλαμ και στην μάχη του κυπέλλου Ουέφα όπου η Έβερτον χρειάζεται έναν βαθμό για να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στον θεσμό. Όλα τα παιχνίδια έχουν κοινή ώρα έναρξης τις 17:00.

Στο Φράτον Παρκ, θα κριθεί ουσιαστικά ποιος θα ακολουθήσει την Ντέρμπι στην Τσάμπιονσιπ, με την Φούλαμ να φιλοξενείται από την Πόρτσμουθ (17:00, Supersport 7). Οι Λονδρέζεοι του γέρο-Χόγκσον εκεί που έμοιζαν καταδικασμένοι, ανέκαμψαν με συνεχόμενες νίκες κατά τις τελευταίες αγωνιστικές και πλέον χρειάζονται νίκη επί της αδιάφορης Πόρτσμουθ για να παραμείνουν στην κατηγορία. Πολλά οφείλει σίγουρα στους Αμερικανούς (Μακμπράιντ και λοιποί) που με την απόδοσή και την εμπειρία τους έχουν σηκώσει την ομάδα στις πλάτες τους. Απουσίες και προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν και λογικά η ενδεκάδα θα είναι ίδια με αυτή που επικράτησε με 2-0 επί της Μπέρμιγχαμ και ουσιαστικά την έστειλε στην παρακάτω κατηγορία.

Από την πλευρά των γηπεδούχων, δεν υπάρχει απολύτως κανένα ενδιαφέρον για το σημερινό ματς. Από την στιγμή κατά την οποία η Πόρτσμουθ έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας -διεξάγεται το επόμενο Σάββατο- έχει παρατήσει τελείως τα ματς του πρωταθλήματος και έχει στρέψει όλη της την προσοχή εκεί. Προς αυτήν την κατεύθυνση θα κινηθεί και σήμερα, προφυλάσσοντας παίκτες που αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών όπως ο Τζέιμς, ο Κάμπελ και ο Παμαρότ δεν θα χρησιμοποιηθούν ώστε να είναι έτοιμοι στο μεγάλο ματς που έπεται.

Εν κατακλείδι, δεν πίστευα πως θα σωθεί η Φούλαμ και απότι φαίνεται διαψεύδομαι. Εδώ που έφτασαν τα πράγματα θεωρώ απίθανο να μην κερδίσουν επί της αδιάφορης αλλά και αδύναμης στην έδρα της Πόρτσμουθ. Επιλέγω λοιπόν το 2 της Φούλαμ στο 2.43 και ποντάρω 25 ευρώ.

Στα υπόλοιπα ματς, Μαν Γιου και Τσέλσι θα κερδίσουν εύκολα ενώ ηΈβερτον δεν πρόκειται να απωλέσει την 5η θέση.BYE!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: