powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Κυριακή 4 Μαΐου 2008

Ακίνδυνη η Μπάρτσα!


Ας είμαστε ειλικρινείς. Με 8 συνεχόμενες αποτυχήμενες επιλογές κατά την διάρκεια του τελευταίου μήνα έχουμε βυθιστεί στα 65 ευρώ κέρδος. Κάτι δεν πάει καλά. Κάποιος μας έχει ματιάσει! Αστειεύομαι. Προφανώς και δεν είμαι η κυρά Κατίνα από το χωριό για να πιστεύω σε μάτι, γρουσουζιά και άλλες λοιπές γραφικότητες. Απλά, κάνω κακές στοιχηματικές επιλογές και αρχής γενομένης από σήμερα ελπίζω να ξεκινήσει ένα θετικό σερί.

Θα μεταβώ στο ισπανικό πρωτάθλημα, όπου η προσφάτως αποκλεισμένη από το Τσου Λου Μπαρτσελόνα υποδέχεται την προσφάτως νικήτρια του κυπέλλου Ισπανίας Βαλένθια (20:00, Supersport 2). Η φετινή χρονιά ήταν μια σκέτη αποτυχία για τους Καταλανούς που σε κανένα σημείο της χρονιάς δεν έδειξαν ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Μοναδικό φετινό επίτευγεμα είναι πως έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά του Τσου Λου, αν και αυτό οφείλεται στις πολύ καλές κληρώσεις που είχαν (Σέλτικ, Σάλκε). Η ομάδα αποδοκιμάστηκε κατά την επιστροφή της από το Μάντσεστερ και το κλίμα δεν είναι καθόλου καλό για τους παίκτες και τον Φράνκ Ράικαρντ. Τελευταίος διεκδικήσιμος στόχος της χρονιάς είναι η 2η θέση η οποία βρίσκεται 4 βαθμούς μπροστά υπό την κατοχή της Βιγιαρεάλ. Οι Μιλίτο, Τουρέ και Ινιέστα αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού και δεν θα ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας.

Στο στρατόπεδο των νυχτερίδων, το κλίμα έχει αναστραφεί μετά την απομάκρυνση του ανεκδιήγητου Ρόναλντ Κούμαν. Είχα επισημαίνει από την αρχή πως τα αποτελεσμάτα αυτής της επιλογής θα είναι καταστροφικά για την Βαλένθια. Και πράγματι ο κύριος Κούμαν άφησε την ομάδα λίγο πριν τον υποβιβασμό... Πάντως, όλοι αισιοδοξούν πως η ομάδα δεν θα έχει πρόβλημα να παραμείνει στην κατηγορία και αυτό φάνηκε στην προηγούμενη αγωνιστική που νίκησε εύκολα με 3-0 την Οσασούνα.
Μοριέντες Μορέτι και Μπανέγα οι απουσίες των φιλοξενούμενων. Η τραγική κατάσταση της Μπάρτσα και η φυγή του Κούμαν με οδηγούν στην πλευρά της Βαλένθια. Τα 3 τελευταία χρόνια έχει αποδράσει με το Χ, εγώ όμως θα ρισκάρω στοιχηματίζοντας 10 ευρώ στο 2 που βρίσκω στο 5.60, καθώς δεν έχω ξαναδεί την Μπαρτσελόνα επί Λαπόρτα σε τέτοια χάλια.

Επίσης καλό σημείο για ρίσκο φρονώ πως είναι ο άσσος του Πανιωνίου επί του Παναθηναϊκού. Οι πράσινοι είναι ασταθής στην απόδοσή τους όλη την χρονιά, κάτι που σίγουρα οφείλεται και στον ημίτρελο Πεσέιρο. Επίσης, επιστρέφει και ο Τζιμπούρ.
ΒΥΕΕΕ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: