powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Τετάρτη 14 Μαΐου 2008

Το τρόπαιο στον πιο άξιο!



Στην πόλη του Μάντσεστερ και στο γήπεδο της Μάντσεστερ Σίτυ θα διεξαχθεί ο φετινός τελικός του κυπέλλου Ουέφα. Σε τέτοια ματς, συνήθως τα προγνωστικά περιττεύουν και τα πάντα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Εμφατικές νίκες και μεγάλα σκορ σπάνια κάνουν την εμφάνισή τους. Και το σημερινό παιχνίδι προμηνύεται πολύ κλειστό και σφιχτό.

Η Ζενίτ, λοιπόν, του Ντικ Άντβοκατ αντιμετωπίζει την Ρέιντζερς του Γουόλτερ Σμιθ (21:45, ΜΕΓΚΑ). Οι Ρώσοι έφτασαν στον τελικό λόγω αξίας και ποιότητας της ομάδας τους αποκλείοντας πολύ καλές ομάδες με εντυπωσιακά σκορ. Εν αντιθέσει με τους Σκωτζέζους οι οποίοι στάθηκαν τυχεροί σε αρκετές περιπτώσεις, παίρνοντας την πρόκριση στο τέλος των αναμετρήσεων. Η Ζενιτ είναι ομάδα που βασίζεται στo ακατάπαυστο πρέσινγκ και την ταχύτητά της ενώ η Ρέιντζερς στην δύναμη και στην πολύ καλή αμυντική της λειτουργεία. Έχουν όμως ένα κοινό χαρακτηριστικό: η επιθετική λειτουργία και των δυο ομάδων βασίζεται στις αντεπιθέσεις. Η λογική λέει πως οι δύο ομάδες δεν θα ανοιχτούν και ο αγώνας θα κριθεί στο γκολ.

Σε αυτή την άποψη συνηγορούν και οι απουσίες των δύο ομάδων. Για την Ζενίτ, η μεγάλη απώλεια ακούει στο όνομα του πρώτου σκόρερ της διοργάνωσης Πάβελ Πογκρέμπνιακ. Επιστρέφουν όμως ο μεσοεπιθετικός Αρσάβιν και οι δύο πλάγιοι μπακ Σιρλ, Ρίκσεν -όλοι τους βασικοί. Για την Ρέιντζερς, δεν υπολογίζονται οι τραυματίες ΜακΓκρέγκορ (τερματοφύλακας) και οι Μπερκ, Νέισμιθ (μέσοι) ενω από τον τελικό θα απουσιάσει και ο καλύτερος επιθετικός της ομάδας Κουζέν μετά την ανόητη αποβολή του στο πρόσφατο ματς με την Φιορεντίνα.

H Ζενίτ θα εμφανιστεί πιο ξεκούραστη στο σημερινό ματς, καθως έχει να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι από την 1 Μαίου. Στα αβαντάζ των Σκωτσέζων, υπολογίστε την παρουσία περίπου 100.000 οπαδών τους που έχουν μεταβεί στην Αγγλία και την εμπειρία της Ρέιντζερς που είναι σαφώς μεγαλύτερη της Ζενίτ. Εν κατακλείδι, πιστεύω πως ο καλύτερος θα επικρατήσει δηλαδή η Ζενίτ. Ήρθε η στιγμή, η τύχη να εγκαταλείψει τους Χαιλάντερς και να δώσει το τρόπαιο στην ομάδα που πραγματικά το αξίζει. 1, λοιπόν, της Ζενίτ με 20 ευρώ ποντάρισμα στο 2.36.

Adios και καλή επιτυχία ότι και να επιλέξετε! Τελικός είναι, υπάρχει πληθώρα στοιχημάτων!

Υ.Γ.: Πολλά λεφτά έχουν παιχτεί στον 1 της Ζενίτ. 1 μύριο ευρώ μόνο στην Betfair. Παρόλα αυτά, θεωρώ πως θα επιβεβαιωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: