powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Παρασκευή 16 Μαΐου 2008

Τελευταίες ζαριές...




To τρέχον σαββατοκύριακο είναι και το τελευταίο για όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Η καρό σημαία πέφτει σε Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία και Γαλλία. Ψιλά γράμματα, θα μου πείτε, αφού στην Ελλάδα το ενδιαφέρον εστιάζεται στον τελικό κυπέλλου. Ας μην ξεχνάμε βέβαια πως η στοιχηματική και ποδοσφαιρική δράση δεν σταματά εδώ. Σε περίπου 3 εβδομάδες έχουμε ΕURO 2008.

Αφήνω στην άκρη την γηραιά ήπειρο και μεταφέρομαι στην Θεσσαλονίκη και το Καυτατζόλειο στάδιο όπου θα διεξαχθεί ο τελικός κυπέλλου Ελλάδος, Ολυμπιακός - Άρης (19:00, ALPHA). Οι ερυθρόλευκοι και πρωταθλητές Ελλάδος έχουν να αγωνιστούν σε επίσημο παιχνίδι από τις 20 Απριλίου και αυτό προβληματίζεται περισσότερο απ' όλα τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Ο Σεγκούρα έχει απωλέσει κάθε έλεγχο της ομάδας εντός και εκτός αποδυτηρίων και όλοι περιμένουν να δούν τι σόη ομάδα θα παρουσιάσει στο σημερινό ματς. Ο νυχτόβιος (δεν είναι ο μόνος) Λούα Λούα αποκλείστηκε από την αποστολή και λογικά θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα την ομάδα του Πειραιά. Ομοίως και για τον Σέζαρ που δεν υπολογίζεται, ενώ ο Λεντέσμα είναι ως συνήθως τραυματίας. Ένα κλασικό 4-4-2 θα επιλέξει ο Σεγκούρα με τον Μήτρογλου στην θέση του Κογκολέζου.

Στην πλευρά των Αρειανών, υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία πως η ομάδα μπορεί να πάρει τον τίτλο, μετά από πολλά άγονα χρόνια... Αν δεν υπήρχε και το πολύκροτο θέμα Μπάγιεβιτς-Παναθηναϊκός να ταράζει το κλίμα, όλα θα ήταν ιδανικά για τους Θεσσαλονικείς. Η μεγάλη απώλεια των τελευταίων ημερών ακούει στο όνομα του Βολιβιανού αμυντικού χαφ Νάτσο Γκαρσία (τραυματίας). Αναντικατάστατος παίκτης για του οποίου τη θέση ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς προορίζει τον Σάκη Πρίττα. Δηλαδή η μέρα με τη νύχτα... Άλλα προβλήματα για τον Άρη δεν υπάρχουν που θα παραταχτεί με το σύνηθες 4-5-1 και τον Κόκε κορυφή στην επίθεση.

Και οι δύο ομάδες έχουν αρκετά προβληματικές άμυνες που δεν μου εμπνέουν την παραμικρή εμπιστοσύνη. Σε αυτό προσθέστε τα επιθετικογενή ακραία μπακ δύο ομάδων, την ποιότητα των επιθετικών τους (Ντάρκο, Κόκε) και έχετε μπροστά σας ένα ωραιότατο over 2.5 goals με απόδοση 2.40 (20 ευρώ) .

Με την τελευταία αγωνιστική των υπόλοιπων πρωταθλημάτων δεν μπαίνω στην διαδικασία να ασχοληθώ. Στο μυαλό μου στριφογυρνούσε ο άσος της Νυρεμβέργης, αλλά με Χαριστέα βασικό καλύτερα να μείνετε μακριά! ΒΥΕ!

Υ.Γ.: Θριάμβευσε η αθλητική κυριακή και στην δική μας ψηφοφορία πρωτεύοντας με 50% και αποτυπώντας την αίσθηση των περισσότερων ελλήνων φιλάθλων. Και εις ανώτερα κ. Παναγόπουλε με την ¨καλύτερη¨ ομάδα αθλητικών δημοσιογράφων! Προφανώς ο Στέλιος Κούλογλου δεν μπορεί να φτάσει το υψηλό επίπεδο της δημόσιας τηλεόρασης γιαυτό και αποπέμφθηκε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: