powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Κυριακή 27 Απριλίου 2008

Η πέμπτη θέση είναι καπαρωμένη!


Μετά και την χθεσινή νίκη της Τσέλσι επί της Μαν Γιου (2-1), το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ έχει πάρει φωτιά! Με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στους 81 βαθμούς, τα πάντα θα κριθούν στις δυο τελευταίες αγωνιστικές με την ομάδα του σερ Άλεξ να ευνοείται σε περίπτωση ισοβαθμίας και να κατακτά το πρωτάθλημα. Πάντως οι γκέλες ελλοχεύουν, καθώς οι δύο διεκδικήτριες του τίτλου συνεχίζουν στην Ευρώπη και βρίσκονται στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ ενώ υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να βρεθούν αντιμέτωποι στον τελικό της Μόσχας.

Ας περάσουμε όμως στις κυριακάτικες αναμετρήσεις και πιο συγκεκριμένα σε αυτήν ανάμεσα στην Έβερτον και στην Άστον Βίλα (18:00, Supersport 1). Οι εφοπλιστές καλούνται να υπερασπιστούν την πέμπτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Κυπέλλου Ουέφα. Ο Ντέιβιντ Μόγιες προβληματίζεται καθώς η ομάδα δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση στη πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθληματος, έχοντας μόλις μια νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια απέναντι στην αδύναμη Ντέρμπι. Σε αυτό έχει συμβάλει η απουσία των Αρτέτα και Κάχιλ που αποτελούν τους ποιοτικότερους παίκτες της ομάδας. Προς ικανοποίηση του Μόγιες, ο πρώτος θα βρίσκεται στην διάθεσή του μετά από αρκετές αγωνιστικές και αναμένεται να το χρησιμοποιήσει.Ο έτερος άσος της ομάδας βρίσκεται στην Αυστραλία για να εγχειριστεί στο σπασμένο του πόδι... Αντιστρόφως ανάλογο είναι το κλίμα που επικρατεί στην τον Βίλα. Η ομάδα του Μάρτιν Ονίλ αγωνίζεται πλήρης στα τελευταία παιχνίδια και πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις, σκορπίζοντας τους αντιπάλους της. Βέβαια, οι αντίπαλοι υπήρξαν χαμηλής δυναμικότητας και ιδανικά θηράματα, όμως η ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Συνεπώς έχουν βρεθεί σε απόσταση 3 βαθμών από την Έβερτον κα την έξοδο στο Κύπελλο Ουέφα. Προβλήματα δεν υπάρχουν για τους χωριάτες, πλην μιας ίωσης που έλαχε στον εξαιρετικό μεσοεπιθετικό Αγκμπολανχόρ που όμως δεν θα του στερήσει την συμμετοχή στην ενδεκάδα. Η Άστον Βίλα βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από την Έβερτον η οποία όμως αποτελεί τον συνήθης ύποπτο την 5η θέσης. Υπολογίζοντας την επιστροφή του πολύ καλού αριστερού χαφ Αρτέτα που θα δώσει άλλη ποιότητα στην μεσαία γραμμή αλλά και στην εμπειρία ολόκληρης της ομάδας του Λίβερπουλ, οδηγούμαι στον 1 του 2.52 τον οποίο και στηρίζω με 20 ευρώ.

Το κατάστημα δεν διαθέτει άλλα προγνωστικά για σήμερα! Αφήστε που κανονικά θα έπρεπε να είναι κλειστό λόγω αργίας! Καλό Κυριακοδεύτερο σε όλους και μέτρο στα κρεατικά!
CIAO!

Δεν υπάρχουν σχόλια: