powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Τρίτη 8 Απριλίου 2008

Η τρίτη πράξη του θεάματος!


Αφού παρακολουθήσαμε έναν πολύ καλό προημιτελικό ανάμεσα στις δύο αγγλικές ομάδες προ έξι ημερών, σήμερα το βράδυ ο 4ος της Πρέμιερ Λιγκ θα υποδεχθεί τον 3ο στο ατμοσφαιρικό γήπεδο του Άνφιλντ, με φόντο την πρόκριση στην τετράδα του Τσου-Λου. Εν τω μεταξύ, μεσολάβησε Σάββατο μεσημέρι η αναμέτρηση των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα. Το αποτέλεσμα ήταν όμοιο του πρώτου προημιτελικού (1-1), το ενδιαφέρον όμως για το αποτέλεσμα ήταν μονόπλευρο προς την πλευρά των γηπεδούχων Λονδρέζων.

Η Λίβερπουλ, λοιπόν, των πολλών ευρωπαϊκών κατακτήσεων και της βαριάς φανέλας συναντά για τρίτη φορά μέσα σε 6 ημέρες την Άρσεναλ της πολύ δουλειάς και του ομαδικού ποδοσφαίρου (21:45, Supersport 1). Οι γηπεδούχοι του Ράφα Μπενίτεθ πήραν αυτό που ήθελαν στο 1ο ματς (1-1), περιοριζόμενοι στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς σε παθητικό ρόλο. Το ίδιο πλάνο θα ακολουθήσει λογικά ο Ισπανός και σε αυτό το ματς, αναμένοντας να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις με αιχμή τον Τόρρες. Πάντως, ο Μπενίτεθ σκέφτεται σοβαρά να ξεκινήσει στην εντεκάδα αντί του Κούιτ τον Πίτερ Κράουτς που σκόραρε στο σαββατιάτικο ματς. Οι Πέναντ, Άγκερ και Κιούελ είναι τραυματίες οι οποίοι ,όμως, ούτως ή άλλως λογίζονται ως εναλλακτικές λύσεις. Από την πλευρά του, ο Αρσέν Βενγκέρ είδε την ομάδα του να είναι καλύτερη και στα δύο ματς αλλά να παρουσιάζεται αναποτελεσματική στην επίθεσή της. Ο Δανός επιθετικός Μπέντνερ, που καλείται να καλύψει το κενό του Εντουάρντο, είναι χαμηλής ποιότητα ενώ ο Φαν Πέρσι ήταν για αρκετό καιρό τραυματίας και δεν μπορεί να φτάσει σε υψηλά επίπεδα απόδοσης. Όπως καταλαβαίνετε, όλο το βάρος θα πέσει στο τρελό-Αντεμπαγιόρ και τον Φάμπρεγκας που κάνει εξαιρετική σεζόν. Οι Ροσίτσκι, Σανιά και Εντουάρντο συνθέτουν τις πολύ σημαντικές απουσίες για τον Αλσατό τεχνικό. Συμπερασματικά, η άμυνα της Λίβερπουλ με το δίδυμο Χύπια-Σκρτελ δεν με πείθει και πιστεύω πως θα αντιμετωπίσει αρκετά αμυντικά προβλήματα. Αξίζει να σημειωθεί πως στο ματς του Σαββάτου η Λίβερπουλ ξεκούρασε περισσότερους βασικούς παίκτες από την Άρσεναλ. Παρόλα αυτά, στηριζόμενος στο ότι οι Λονδρέζοι διαθέτουν καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη ομάδα από τους Λιβερπουλαίους, θα ποντάρω 20 ευρώ στην πρόκριση της Άρσεναλ στο 2.50.

Στον άλλο ημιτελικό, Τσέλσι-Φενέρ, θεωρώ πως οι Τούρκοι θα πουλήσουν πολύ ακριβά το τομάρι και θα κάνουν την ομάδα του Εβραίου να ιδρώσει για να βρεθει στους 4. Αν και βλέπω εν τέλει να προκρίνονται, καλό θα ήταν να μείνετε μακριά από τον άσσο.

Good luck!

Y.Γ.: Πέραν του στοιχήματος, ας απολαύσουμε αυτές τις δύο μέρες το απαύγασμα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου!

1 σχόλιο:

EYTYXIA είπε...

Αγαπητέ φίλε,

Προσωπικά, ούτε το ποδόσφαιρο, ούτε κι ο τζόγος με ενδιαφέρουν. Αφού όμως τέλειωσες σπουδές Μ.Μ.Ε. και ελπίζοντας να είσαι ευαισθητοποιημένος σε θέματα περιορισμού και φίμωσης της ελευθερίας του λόγου, περιμένω να με στηρίξεις με την ψήφο και τα σχόλιά σου.
Ευχαριστώ 926peripeteies@blogspot.com