powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Τρίτη 29 Απριλίου 2008

Πιο ανοικτός ο επαναληπτικός!



Ο πρώτος φιναλίστ του τελικού του Τσου Λου που θα διεξαχθεί στην Μόσχα κληρώνει σήμερα. Η Μπαρτσελόνα θα προσπαθήσει να ανακόψει την προέλαση των αγγλικών ομάδων και αποτρέψει έναν αγγλικό εμφύλιο. Κάτι που νομίζω θα ήθελε πολύ και η Ουέφα για ευνόητους λόγους...

Στο Όλντ Τράφορντ, λοιπόν, η Μαν Γιου υποδέχεται την Μπαρτσελόνα (21:45, Supersport 1) σε ένα ματς όπου όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι ελπίζουν να έχει περισσότερες συγκινήσεις από την πρώτη αναμέτρηση. Το ματς στο Καμπ Νου έληξε 0-0 με την Μαν Γιου, πλην των πρώτων 20 λεπτών, να περιορίζεται σε παθητικό ρόλο και να δίνει αρκετό χώρο στους γηπεδούχους. H ομάδα του Ράικαρντ είχε την κατοχή της μπάλας και την υπεροχή στο χώρο του κέντρου, όμως ήταν πολύ κουραστική και ανούσια και δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ευκαιρίες μπροστά από την εστία του έμπειρου Φαν ντε Σάαρ. Οι κόκκινοι διάβολοι προέρχονται από την σαββατιάτικη ήττα από την Τσέλσι με 2-1 και πλέον απέκτησαν συγκάτοικο στην κορυφή όπου υπερτερούν λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων. Στο σημερινό παιχνίδι, ο σερ Άλεξ έχει να αντιμετωπίσει δύο σημαντικά προβλήματα, αφού οι Βίντιτς και Ρούνεϊ δεν προπονήθηκαν ούτε χθες και η συμμετοχή θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Πάντως, απίθανο μου φαίνεται να μην ξεκινήσει ο Ρούνεϊ δεδομένης της σημασίας του σημερινού παιχνιδιού.

Στο στρατόπεδο των Καταλανών, η φετινή χρονιά θα πρέπει να ξεχαστεί πολύ γρήγορα από όλους αν λάβετε υπόψιν τις τραγικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα που την έχουν φέρει στην 3η θέση και πολλούς βαθμούς μακριά από την κορυφή. Μια πιθανή πρόκριση στον τελικό του Τσου Λου, θα περισώσει την φετινή σεζόν και θα αποτελέσει σημαντική επιτυχία. Για να το επιτύχει αυτό, θα πρέπει για μια φορά φέτος να αγγίξει πολύ υψηλά στάνταρ αποδόσης και ειδικότερα να κάνει καλό παιχνίδι ο ποιοτικότερος παίκτης της, ο Λιονέλ Μέσι. Ο Τζιοβάνι ντο Σάντος και ο Εθκέρο έμειναν εκτός αποστολής, ο στόπερ Μάρκες είναι τιμωρημένος και ο αμυντικός Ολέγκερ τραυματίας. Πάντα εκτός ο Ρόνι... Στα θετικά συγκαταλέγεται η επιστροφή του Πουγιόλ στην βασική ενδεκάδα. Η Μπάρτσα διανύει μια τραγική χρονιά και δεν με πείθει ούτε στο ελάχιστο πως μπορεί σήμερα να κάνει την υπέρβαση παίρνοντας την πρόκριση μέσα στο Όλντ Τράφορντ. Από την άλλη, στην Μαν Γιου διακρίνω μια πτώση στην απόδοσή της τον τελευταίο καιρό που δεν σου επιτρέπει να ακουμπήσεις πάνω της με σιγουριά.

Γιαυτό και αντί για κάποιο σημείο (1x2), θα ποντάρω 20 ευρώ στο over 2.5 goals που βρίσκω στο 2.42 στηριζόμενος στο ότι οι επαναληπτικοί αγώνες συνήθως είναι πιο πλούσιοι σε γκολ. Η πρόκριση κρίνεται σήμερα.

Καλή τύχη σε όλους μας! ΒΥΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: