powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Τρίτη 22 Απριλίου 2008

Η Ευρώπη της ανήκει!


Μετά το πέρας του αστείου ελληνικού πρωταθλήματος το οποίο δεν πρόκειται να λείψει σε κανέναν υγιή φίλαθλο, ήρθε ο καιρός να ασχοληθούμε με πιο σοβαρά ποδοσφαιρικά γεγονότα. Έχουμε εισέλθει στην τελική ευθεία της ποδοσφαιρικής χρονιάς σε συλλογικό επίπεδο και όλα τα βλέματα των ποδοσφαιρόφιλων στρέφονται στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο κατάμεστο Άνφιλντ, η συνήθης ύποπτη του θεσμού Λίβερπουλ συναντά την Τσέλσι (21:45, Supersport 1) του Αμπράμοβιτς που έχει ως καημό την κατάκτηση του Τσου-Λου. Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ, όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, ασχολείται μόνο με την πορεία της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έχοντας μείνει από νωρίς εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος. Τις τελευταίες ημέρες υπήρχε έντονος προβληματισμός για την συμμετοχή του αρχηγού και ηγέτη της ομάδας Στίβεν Τζέραρντ ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα τραυματισμό στον αυχένα. Οι ενοχλήσεις που είχε υποχώρησαν και λογικά θα βρεθεί στην βασική ενδεκάδα. Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν και ο Μπενίτεθ θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Στο στρατόπεδο της Τσέλσι, εξακολουθούν να ελπίζουν για κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ αν και βρίσκονται 3 βαθμούς από την Μαν Γιου. Ο Άβρααμ Γκράντ δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Εσιέν ενώ και ο Ντρογκμπά δύσκολα θα ξεκινήσει το ματς αφού ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στο γόνατο. Στην θέση τους θα βρεθούν ο Φράνκ Λάμπαρντ που δεν αγωνίστηκε στο ματς με την Έβερτον και ο Ανελκά που δεν έχει πείσει μέχρι στιγμής με την απόδοσή του.

Πιστεύω πως οι απουσίες της Τσέλσι γέρνουν την πλάστιγγα στην μεριά της Λίβερπουλ που δείχνει τον τελευταίο καιρό να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Θα εμπιστευτώ την ευρωπαία Λίβερπουλ, αν και δεν το συνηθίζω, ποντάροντας 20 ευρώ στον 1 του 2.40.

Υ.Γ.: Το γκάλοπ για το ποιος δικαιούται να κατακτήσει το πρωτάθλημα έληξε με την ΑΕΚ να θεωρείται η καλύτερη ομάδα της φετινής σεζόν. Μπορεί ο Ολυμπιακός να κατέκτησε τον 11ο τίτλο του, όμως η ΑΕΚ είναι αυτή που κέρδισε τις εντυπώσεις στα μάτια της κοινής γνώμης.

Υ.Γ.2: Το νέο γκάλοπ που έθεσα για την χειρότερη αθλητική εκπομπή της τηλεόρασης γίνεται με αφορμή τα απίστευτα πράγματα που ακούγουνται σε αυτές και λαμβάνοντας υπόψιν την αγανάκτηση των φιλάθλων για την αφερεγγυότητα των συγκεκριμένων εκπομπών. Η επιλογή δική σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: