powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Σάββατο 5 Απριλίου 2008

Ο σώζων εαυτόν σωθήτω!


Και ενώ τα πρωταθλήματα όλης της Ευρώπης οδηγούνται στην, εσπευσμένη λόγω Euro, ολοκλήρωσή τους, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις μάχες σωτηρίας και στους αγώνες για την αποφυγή του υποβιβασμού. Παρατηρήστε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα και θα δείτε πως οι πρωταθλητές έχουν κριθεί... Στην Ισπανία η Ρεάλ, στην Αγγλία η Μαν Γιου, στην Ιταλία η Ίντερ και στη Γερμανία η Μπάγερν. Ενώ στην ουρά της βαθμολογίας, όλα εξακολουθούν να είναι ρευστά.

Όπως για παράδειγμα στο πρωτάθλημα της Bundesliga όπου η Νυρεμβέργη έχοντας κατρακυλήσει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας θα ταξιδέψει στην Φρανκφούρτη (16:30) για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα. Οι γηπεδούχοι με τον Γιάννη Αμανατίδη και τον Σωτήρη Κυργιακο να πραγματοποιούν πολύ καλή χρονιά, έχουν υπερβάλει εαυτόν και βρίσκονται στην 6η θέση μαζί με την Στουτγκάρδη. Πλέον, αντικειμενικός στόχος της ομάδας του Φρίντχελμ Φούνκελ είναι η έξοδος στο κύπελλο Ουέφα. Πολλά τα αγωνιστικά προβλήματα για την Φρανκφούρτη με τους κεντρικούς αμυντικούς Κυργιάκος, Γκαλίνδο, Κρις να είναι τραυματίες μαζί με τους Πρόις, Μάιερ, Λιούμπιτσιτς, Ζιμερμαν, Σάφταρ. Στα θετικά η επιστροφή των Μαχνταβίκια και Ιναμότο. Στην πλευρά των φιλοξενούμενων, η πορεία της ομάδας δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή θριαμβευτική χρονιά που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του κυπέλλου Γερμανίας. Η κυπελλούχος Γερμανίας έχει βυθιστεί στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με την φτωχότατη συγκομιδή των 20 βαθμών. Οι μεταγραφές δεν έχουν αποδώσει και ο Τόμας Φον Χέεζεν προσπαθεί εδώ και 2 μήνες να αλλάξει την εικόνα της ομάδας. Συμπερασματικά, η Νυρεμβέργη παίζει στο σημερινό ματς ένα από τα τελευταία της χαρτιά. Θα την στηρίξω με 10 ευρώ στο 3.70 ποντάροντας στις πολλές απουσίες της Φρανκφούρτης.

Στην Αγγλία, και ενώ όλοι θα ασχοληθούν με το Άρσεναλ-Λίβερπουλ, εγώ θα σταθώ στο Φούλαμ-Σάντερλαντ (17:00). Οι γηπεδούχοι, κατά γενική ομολογία, διαθέτουν μετά την Ντέρμπι την χειρότερη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ και δικαίως βρίσκονται πολύ κοντά στον υποβιβασμό. Ενα συνοθήλευμα βετεράνων δεν είχε εξ'αρχής καμία τύχη στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Μέχρι και τον Λιτμάνεν επιστράτευσαν! Απουσίες δεν υπάρχουν με τον Ράιαν Χόγκσον να κατεβάζει το αμερικανικό επιθετικό δίδυμο Μακμπράιντ-Τζόνσον. Για τους φιλοξενούμενους του Ρόι Κιν, έχω αναφερθεί αρκετές φορές εκφράζοντας την βεβαιότητα πως δεν θα υποβιβαστεί. Ο Ρόι Κιν έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια άκρως μαχητική ομάδα, με λίγο ταλέντο, που αρέσκεται στο δυνατό και βρετανικό στυλ παιχνιδιού. Εκτός έδρας η συγκομιδή είναι τραγική με μόλις 1 νίκη σε 16 αναμετρήσεις. Οι Γιορκ και Ετόχου είναι τραυματίες. Την προηγούμενη αγωνιστική η Φούλαμ δεν μπόρεσε να κερδίσει την Ντέρμπι, θα κερδίσει την Σάντερλαντ; Υπολογίζοντας την εκτός έδρας ανυπαρξία της Σάντερλαντ καταλήγω στο Χ με απόδοση 3.45 και ποντάρισμα 10 ευρώ.

Πολύ καλές οι αποδόσεις των δύο σημερινών προτάσεων και ελπίζω να τις εμπιστευθείτε! Τίποτε άλλο για σήμερα παρά μια παράκληση για βελτίωση της εικόνας του καιρού!
ΒΥΕ!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: