powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Σάββατο 12 Απριλίου 2008

Μόνο Σάλκε!


Το σημερινό κουπόνι είναι ένα από τα πιο δύσκολα της χρονιάς και όπως σας έχω επισημαίνει κατά καιρούς, όσο θα πλησιάζουμε στο τέλος της χρονιάς τόσο θα μειώνονται οι επιλογές μας. Όταν υπάρχουν ομάδες αδιάφορες χωρίς βαθμολογικό κίνητρο είναι εξαιρετικά δύσκολο να διακρίνεις πως θα αντιμετωπίσει τον αγώνα, όταν η χώρα της δεν λέγεται Ελλάδα... Γι' αυτό καλύτερα να κρατήσετε απόσταση ασφαλείας από τέτοιες αναμετρήσεις.

Περνάμε στο γερμανικό πρωτάθλημα, όπου η Βέρντερ Βρέμης υποδέχεται την Σάλκε (16:30, Supersport 2) στο σημαντικότερο παιχνίδι για την 28η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα.
Οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν έναν πολύ μέτριο δεύτερο γύρο και αυτό τους έχει στοιχίσει έχοντας βρεθεί στην 4η θέση με 47 βαθμούς, 10 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπάγερν και μόλις 1 από τον σημερινό αντίπαλό του. Η ομάδα του Τόμας Σάαφ αντιμετωπίζει για μια ακόμη χρονιά πολλά αμυντικά προβλήματα, καθώς δεν φρόντισε να ενισχυθεί καθόλου στην χαμηλής ποιότητας αμυντική της γραμμή. Στα θετικά, συγκαταλέγεται η επιστροφή του Κλάσνιτς στους αγωνιστικούς χώρους μετά την περιπέτεια που είχε με το νεφρό του. Έχει ήδη σημειώσει αρκετά γκολ και δείχνει έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του από εκεί που την άφησε. Οι μέσοι Μπένις και Γιένσεν θα απουσιάσουν λόγω τραυματισμού. Στην πλευρά της Σάλκε, μετά τον αποκλεισμό στους 8 του Τσου-Λου κόντρα στην Μπαρτσελόνα, καλούνται να συγκεντρωθούν στις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα. Πάντως, η εικόνα της γερμανικής ομάδας ήταν καλύτερη του αναμενόμενου ενώ και το ότι έφτασε ως τους 8 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης συνιστά μια σημαντική επιτυχία. Στο σημερινό ματς, η ομάδα του Σλόμκα θα έχει αρωγό στην προσπάθειά της την προιστορία όπου τα τελευταία χρόνια δεν χάνει στην Βρέμη. Οι Ράκιτις, Μπαιράμοβιτς και Ζε Ρομπέρτο, λόγω τραυματισμού, δεν θα βρίσκονται στην διάθεση του Σλόμκα. Μεγάλης σημασίας παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Η Βέρντερ θα αγωνιστεί όπως πάντα αλόγιστα και άκρως επιθετικά ενώ η Σάλκε έχει ένα πιο συντηρητικό και σύγχρονο στυλ παιχνιδιού, προσέχοντας την άμυνά της. Επίσης, διαθέτει έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα, τον πιτσιρικά Νόιερ. Με αυτά τα δεδομένα θα κοντράρω τους γηπεδούχους και θα εμπιστευτώ την Σάλκε ποντάροντας 20 ευρώ στο Χ2 με απόδοση 2.00.

Πέραν αυτού, και στην Ιταλία θα συγκρουστούν δυο ομάδες με πολύ μεγάλο πρεστίζ και φανέλα για τις θέσεις στην πρώτη τετράδα. Αναφέρομαι στο Γιουβέντους-Μίλαν όπου βλέπω ένα ξερό Χ με τις δύο ομάδες να έχουν αρκετές απουσίες. Αύριο οι επιλογές μας θα είναι περισσότερες. Ελπίζω και οι προτάσεις μας! Adios amigos!

Δεν υπάρχουν σχόλια: