powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Πέμπτη 10 Απριλίου 2008

Άμπαλοι αλλά μαχητές!


Οι χθεσινοί ημιτελικοί του Τσου Λου, όπως αναμενόταν άλλωστε, είχαν ελάχιστο ενδιαφέρον αφού όλα είχαν κριθεί από τις πρώτες αναμετρήσεις. Η Μάντσεστερ και η Μπαρτσελόνα πήραν εύκολα την πρόκριση για τα ημιτελικά, ίσως πιο ξεκούραστα απ' ότι περιμέναμε. Ο σχηματισμός της τετράδας ολοκληρώθηκε και τα ζευγάρια είναι να τα πιείς στο ποτήρι!

Σήμερα θα μάθουμε την τετράδα στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση. Μάλλον τις τρεις ομάδες που θα ακολουθήσουν την Ζενίτ, καθώς οι Ρώσοι επικράτησαν στο 1ο ματς εκτός έδρας με 1-4, σκορ που δεν αφήνει ελπίδες πρόκρισης στους Γερμανούς.

Στην Λισσαβώνα, θα διεξαχθεί η αναμέτρηση Σπόρτινγκ-Ρέιντζερς (21:45) με την πρόκριση να είναι ανοικτή και για τους δύο μετά το 0-0 στο Άιμπροξ. Οι φιλοξενούμενοι του Γουόλτερ Σμίθ έχουν αποκλείσει κατά σειρά τον Παναθηναϊκό και την Βέρντερ ενώ και στο πρωτάθλημα βρίσκονται στην πρώτη θέση με 7 βαθμούς διαφορά από την Σέλτικ. Η Ρέιντζερς βασίζεται στην δύναμη και στα πολλά τρεξίματα και αυτό επειδή το ρόστερ της υπολείπεται πολύ σε τεχνική και ποιότητα. Βασίζεται στο συνεχές πρέσινγκ στην μεσαία γραμμή και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τα λάθη του αντιπάλου από την πίεση που ασκούν. Ο χαφ Γουέιρ είναι τιμωρημένος και δεν θα συμμετέχει στην προσπάθεια των Σκωτσέζων. Στα θετικά συγκαταλέγεται η επιστροφή του Κουζέν που όμως δύσκολα θα επιλεχθεί για την βασική ενδεκάδα. Στην μεριά των γηπεδούχων, η χρονιά δεν κυλάει καλά και αυτό οφείλεται στην καλοκαιρινή αποδυνάμωση της ομάδας (βλ. Νάνι). Τα κενά που δημιουργήθηκαν από την αποχώρηση βασικών παικτών δεν καλύφθηκαν και αυτό έχει οδηγήσει την Σπόρτινγκ εκτός της πρώτης τριάδας μετά από αρκετά χρόνια. Η επίθεση παραμένει προσωπική υπόθεση του Λίεντσον ο οποίος παίρνει βοήθεια από τους τεχνίτες Ζοάο Μουτίνιο και Φάρνερουντ. Ο στόπερ Πόλγκα ταλαιπωρείται από εναν τραυματισμό και εαν δεν καταφέρει να αγωνιστεί θα είναι μεγάλη απώλεια. Άλλα προβλήματα για τον Πάουλο Μπέντο δεν υπάρχουν. Η Σπόρτινγκ είναι σίγουρα πιο τεχνική ομάδα από την Ρέιντζερς, όμως οι Σκωτσέζοι είναι πιο αποτελεσματικοί. Ακουμπάς πάνω τους με μεγαλύτερη σιγουριά. Αυτό θα κάνω και εγώ ποντάροντας 20 ευρώ στην πρόκριση της Ρέιντζερς στο 2.40. Μην ξεχνάτε πως βολεύονται και με το Χ (πλην του 0-0).

Στα υπόλοιπα ματς, πολύ θολό το τοπίο με την Μπάγερν να είναι ικανή να αποκλειστεί από την Χετάφε! Δεν λέω, παίκτες καλούς πήρε αλλά ομάδα ανταγωνιστική σε ευρωπαϊκά επίπεδα δεν φτιάχνεις από την μια στιγμή στην άλλη. Ειδικά με έναν αναχρονιστικό προπονητή.

Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: