powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Κυριακή 6 Απριλίου 2008

Πέραν Βιγιαρεάλ ουδέν...


Όσο πλησιαζούμε προς την λήξη των πρωταθλημάτων, είναι λογικό οι αποδόσεις να πέφτουν , άρα ως άμεσο επακόλουθο και οι στοιχηματικές επιλογές του παίκτη. Οι ομάδες, πλέον, διαχωρίζονται σε αυτές που έχουν βαθμολογικό κίνητρο και αυτές που είναι αδιάφορες. Βασιζόμενοι σε αυτήν τη λογική θα αποφύγουμε το ελληνικό πρωτάθλημα όπου οι αποδόσεις στην πλειοψηφία των αγώνων είναι μικρές και δεν αξίζουν ρίσκου.

Μεταβαίνουμε στην ιβηρική χερσόνησο όπου το ισπανικό πρωτάθλημα βρίσκεται 7 αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί. Σεβίλλη εναντίον Βιγιαρεάλ (20:00) συνθέτουν το σημαντικότερο παιχνίδι της σημερινής αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος παρουσιάζουν μέτριο αγωνιστικό πρόσωπο το οποίο τους έχει οδηγήσει σε 2 σερί ήττες από Ατλέτικο Μαδρίτης και Ρεάλ. Έχουν απομακρυνθεί 5 βαθμούς από την 4η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ όπου ισοβαθμούν με 50 βαθμούς η Ατλέτικο και η Σανταντέρ. Είναι βέβαιο πως αν δεν είχε φύγει από την θέση του τεχνικού ο Χουάντε Ράμος, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Κατά τα άλλα, οι Εσκουντέ, Ντραγκουτίνοβιτς θα απουσιάσουν από την πολύπαθη άμυνα της Σεβίλλης. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση έχοντας φιλοδωρήσει με 3 γκολ την Ατλέτικο και έχοντας περάσει με 2 από το Καμπ Νου. Έχοντας παρακολουθήσει αγώνες της Βιγιαρέαλ, ομολογώ πως πρόκεται για την καλύτερη ομάδα της φετινής Πριμέρα Ντιβιζιόν και δικαίως βρίσκεται στην 2η θέση. Πλην του επιθετικού Φράνκο, δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα τραυματισμού. Από μια έδρα που πέρασε νικηφόρα η Ατλέτικο, μπορεί να τα καταφέρει και η Βιγιαρεάλ ξεδιπλώνοντας τις φαρμακερές αντεπιθέσεις της. Η Σεβίλλη δεν με πείθει, οπότε προτείνω 2 την Βιγιαρεάλ ποντάροντας στο 3.80 το ποσό των 12 ευρώ.

Άλλες αναμετρήσεις δεν υπάρχουν που να με συγκινούν. Καλό θα ήταν να ψάξετε το over στα ματς Ντορτμούντ-Λεβερκούζεν, ΌΦΗ-ΠΑΟ και να αποφύγετε τον Λεβαδειακό και την Σαραγόσα! Πέραν αυτών ουδέν....

Δεν υπάρχουν σχόλια: