powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2008

Ζητείται τρίποντο!

Πως να χαμογελάσουν φέτος οι "πετεινοί"; Μετά από 10 αγωνιστικές βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς. Ο Χουάντε Ράμος αποτελεί παρελθόν με τον αντικαταστάτη του να ακούει στο όνομα του Χάρι Ρέντναπ, μετρ του αγγλικού πρωταθλήματος. Η ανάγκη για νίκες είναι πλέον επιτακτική και το υπάρχον ρόστερ είναι ικανό να οδηγήσει την ομάδα σε αγωνιστική ανάκαμψη.

Σαφέστατα ένα πολύ δύσκολο ματς το σημερινό για την Τότεναμ που υποδέχεται στο Γουάι Χαρτ Λέιν την πρωτοπόρο Λίβερπουλ (19:30, Novasports 2). Μοναδικό θετικό σημείο στην μέχρι τώρα πορεία των γήπεδουχων είναι η εικόνα τους στα λονδρέζικα ντέρμπι. Μετρούν 2 εκτός έδρας ισοπαλίες με Τσέλσι και Άρσεναλ. Το καλοκαίρι έγιναν καλές μεταγραφές αλλά για λάθος πρωτάθλημα... H Premier League είναι μακράν το δυσκόλοτερο πρωτάθλημα του πλανήτη. Ο Παβλιουτσένκο, ο Μόντριτς, ο Γκόμεζ είναι καλοί παίκτες, αγωνίζονταν όμως σε πρωταθλήματα τα οποία δεν έχουν καμμία σχέση με το αγγλικό. Η φετινή χρονιά είναι χρονιά προσαρμογής για αυτούς. Η αλλαγή προπονητή ήταν επιβεβλημένη και του Ρένταπ που γνωρίζει άριστα το πρωτάθλημα θα βοηθήσει την Τόττεναμ. Σημανική η επιστροφή του αρχηγού Λέντλει Κίνγκ στην άμυνα, καθώς τα κενά στην άμυνα είναι μεγάλα ενώ τιμωρημένος παραμένει ο έτερος κεντρικός αμυντικός Ντόουσον.

Στο λιμάνι της Λίβερπουλ πνέει ούρειος άνεμος. Μετά από πολλά χρόνια, η ομάδα του Άνφιλντ βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και έτοιμη να διεκδικήσει επιτέλους το πρωτάθλημα μετά από 18 ολόκληρα χρόνια. Η αρμάδα του Ράφα Μπενίτεθ παραμένει αήττητη αλλά σε καμμία περίπτωση άτρωτη. Οι νίκες που έχει σημειώσει είναι οριακές με αρκετή δόση τύχης. Δείχνει χαρακτήρα στα παιχνίδια που βρίσκεται πίσω στο σκορ και καταφέρνει να τα γυρίζει. Ως πότε όμως; Όταν δεν πείθεις με την απόδοσή σου, είναι μαθηματικά βέβαιο πως οι γκέλες, αργά η γρήγορα, θα έρθουν. Ο Τόρρες θα απουσιάσει για ένα ακόμα παιχνίδι, αν και η επάνοδος του είναι πολύ κόντα καθώς έχει ξεκινήσει να προπονείται. Εκτός και ο Σκρτελ που θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους το 2009.

Κάθε αγωνιστική, η Λίβερπουλ παίζει με τη φωτιά. Βρίσκεται πίσω στο σκορ και κυνηγάει για την ανατροπή. Η άμυνά της παρουσιάζει σημαντικά κενά τα οποία η Τότεναμ μπορεί να εκμεταλλευτεί. Η αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας θα αρχίσει να φέρνει θετικά αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους. Αρχής γενόμενης από το αποψινό ματς. 1 της Τότεναμ στο 4.20 με 10 ευρώ ποντάρισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: